Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie

Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Z hlediska vizuálu nečekejte, že čtyřka půjde ve stopách svých předchůdců.

Natáčení Matrixu 4 je opět v plném proudu, což nadšeně potvrdil sám Neo čili Keanu Reeves. Kamery se před několika týdny znovu rozjely v Berlíně, přičemž hygienické a bezpečnostní protokoly prý zatím fungují bezvadně, tudíž by další zdržení snad nemělo nastat. Reeves se prý, i když obecně je situace nestandardní, cítí na place normálně a má pocit, že i ostatní jsou v pohodě. Materiál údajně vypadá báječně, když se máme připravit na nádherný příběh, který společně vymysleli scenáristé David Mitchell, Aleksandar Hemon a režisérka Lana Wachowski. Sám Reeves má upřímnou radost z toho, že může být součástí takto zajímavého projektu.

K čtyřce se vyjádřil i Neil Patrick Harris, který poznamenal, že máme čekat úplně jiný vizuální styl, než tomu bylo v případě původní trilogie. Lana se prý filmařsky posunula někam trošku jinam a z filmu bude cítit "inkluzivní energie", kterou vyzařuje na všechny strany. Na závěr dodal, že vždy bylo jeho snem stát se součástí nějakého velkého a ambiciózního akčního dobrodružství, tudíž si natáčení beze zbytku užívá.

Warner Bros. Pictures

V neposlední řadě herec Hugo Weaving potvrdil, že se jako agent Smith ve čtyřce skutečně nepředstaví, což jej docela mrzí. Údajně už byla smlouva na stole, když těsně před podpisem Lana jednání ukončila s tím, že jí nevyhovují termíny, v nichž by byl Weaving k dispozici. Weaving se totiž těsně před touto nabídkou upsal v Londýně divadelnímu představení The Visit a časově sladit tento závazek a náročné natáčení čtvrtého Matrixu by bylo patrně nemožné.

V minulosti jsme vás již informovali o tom, že vyjma Reevese se vrátí i Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith a Lambert Wilson. Herecký ansámbl pak nově obohatí Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere a Jonathan Groff. Premiéra byla posunuta z 21. května 2021 na 1. dubna 2022.

Zdroje: CS, MW, Collider, Variety

Foto: Warner Bros.

Galerie: 8

Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu Matrix 4 bude podle Neila Patricka Harrise jiný než původní trilogie | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest