Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Golfistka Hinnerová je po druhém kole na Zbraslavi čtvrtá, vede Angličanka Caignerová

Golfistka Lucie Hinnerová je s třemi ranami pod par na děleném čtvrtém místě po druhém dni turnaje evropského okruhu LET Access Series na Zbraslavi. Z prvního místa vstoupí do pátečního finále Amundi Czech Ladies Challenge Angličanka Cara Caignerová, která má skóre -7.

Profesionálka Hinnerová po úvodní paru zahrála -3 a je blízko největšímu úspěchu kariéry. "Hrálo se mi moc dobře. Hlavně se mi dařilo lépe trefovat greeny a především patovat. Ani sílící vítr mi nedělal problémy," řekla na webu golfové federace. Maximem Hinnerové na druhém nejvyšším evropském okruhu je 13. místo z loňského turnaje ve Francii.

První desítku uzavírají domácí amatérky Agáta Vahalová a Barbora Bujaková, obě jsou celkově v paru. Po prvním dni čtvrtá amatérka Sára Kousková dnes chybovala, zahrála šest ran nad par a propadla se na dělené 18. místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Hinnerová je po druhém kole na Zbraslavi čtvrtá

Caignerová zahrála nejlepší kolo turnaje za 66 ran a má náskok dvou úderů před Finkou Tiiou Koivistovou. Jen devět golfistek je celkově pod par.

Vzhledem k celkovému počtu profesionálek nebyl po druhém kole uplatněn cut. Celé startovní pole (77 hráček) tak odehraje všechna tři soutěžní kola.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články