Styl pro každého, kdo miluje podzim

Styl pro každého, kdo miluje podzim

Kategorie: Dámské oblečení, Značkové oblečení

Sponzorované odkazy

Podzim nám klepe na dveře a vy řešíte čím naplnit svůj šatník tak, aby byl plný variabilních, a přitom cool kousků i na toto přechodové období? Inspirujte se u značky H&M. Ta totiž velmi dobře ví, co stylový přechod do podzimu představuje.

Stylovka vždy a všude – to je to, oč tu ráčí. A tak nyní můžete džínovou bundu vyměnit za elegantní přechodový trenčkot, než podzim vypukne v plné síle. Přizpůsobte si svůj přechodný outfit světlým úpletem, úzkými džíny a sladěnými koženými doplňky.

Co vám nesmí v přechodovém období z léta na podzim chybět?

  • Kousky v barvě béžové, bílé, hnědé a světle šedé – jemných a velmi variabilních barvičkách
  • Jemný pletený svetr
  • 7/8 keprové kalhoty
  • 7/8 Kalhoty z imitace kůže
  • Dlouhá bílá košile nebo bavlněné košilové šaty
  • Dlouhý trenčkot nebo lehký kabát či kabát s vázáním
  • Pletená vesta na zapínání, či oblékaná přes hlavu
  • Kozačky v kotníkovém provedení
  • Vysoké kozačky

Jemný pletený svetr

Svetr z měkkého jemného úpletu s 42 procenty vlny. Detaily zahrnují snížená ramena a žebrované manžety ve výstřihu, na rukávech a lemu. Polyesterová část je z recyklovaného materiálu. K mání v béžové, hnědé, i dalších odstínech za 19,99 Eur tj. asi 531 Kč.

7/8 keprové kalhoty

Trendy kalhoty po kotníky vyrobené z praného bavlněného kepru s vysokým pasem a širokými úzkými nohavicemi s ozdobnými švy na koncích. K mání v šedé, béžové a denim barvě za 19,99 Eur tj. asi 531 Kč.

7/8 kalhoty z imitace kůže

Kalhoty po kotníky vyrobené z imitace kůže mají vysoký pas se zipem a knoflíkem a rovné nohavice se švy těsně pod koleny. K mání v tmavě šedé, hnědé a béžové barvě za 24,99 Eur tj. asi 665 Kč.

Bavlněné košilové šaty

Trendy košilové šaty z bavlněné látky s límcem, vpředu na knoflíky a dlouhými nafouknutými rukávy s manžetami na knoflíky. Model se spadnutými rameny, otevřenou náprsní kapsou a zadním třmenem je k mání za 29,99 Eur tj. asi 797 Kč.

Kabát s vázáním

Kabát á la kardigan bez zapínání a se zavazováním na pásek je vyroben z měkké, kartáčované tkaniny. Model s klopovým límcem, skrytými patentními knoflíky vpředu a samostatným stahovacím pásem. Diskrétní boční kapsy a rozparek v zadní části. Saténová podšívka. Polyester v podšívce je částečně z recyklované taniny. Kousek je k mání v šedé, hnědé, béžové barvě za 49,99 Eur tj. asi 1 328 Kč.

Lehký kabát

Lehký kabát s podšívkou, dlouhým, rovným střihem z tkané látky. Kabát má límec, zapínání na knoflíky vpředu a náprsní kapsy s klopami. Skryté kapsy na bočních švech, snížená ramena a dlouhé, široké rukávy s manžetami na knoflíky. Zaoblený lem s mírně delší zadní stranou. K mání v béžové, káro a šedé barvě za cenu 49,99 Eur tj. asi 1 328 Kč.

Pletená vesta

Žebrovaná pletená vesta je vyrobena ze směsi měkké bavlny. Model s ležérním střihem, hlubokým výstřihem do V a rovným lemem se vyššími bočními rozparky. K mání v tmavě šedé a béžové barvě za 19,99 Eur tj. asi 531 Kč.

Vysoké kozačky

Vysoké kozačky jsou vyrobeny z umělé kůže se čtvercovou špičkou a vysokými podpatky. Mají saténovou podšívku z recyklovaného polyesteru a stélku z imitace kůže. Podešev je gumová podešev a podpatek má výšku 9 cm. K mání v tmavě šedé a hnědé barvě za 59,99 Eur tj. asi 1 594 Kč.

Vše z přechodové podzimní kolekce pořídíte na e-shopu H&M zde

Zdroj foto: H&M

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy



Štítky: značka H&M, podzim, podzimní kolekce