Jiná

Pihy se na těle člověka objevují v prvních letech života a většinou přibývají postupně. Je třeba hlídat především velké, tmavé, vystouplé a ty, které mění tvar nebo barvu. Paulina Swantje byla jiná. Narodila se se spoustou pih a mezi dětmi, které měly kůži jemnou, světlou a bez poskvrnky, se vyjímala. Neměla pro to žádné genetické dispozice. V rodině mají jen pár pih na nose, nic víc. Nejtěžší pro ni bylo období dospívání. Byla terčem posměchu. Silná vrstva líčidel vytvářela na obličeji dojem masky a Paulina byla ještě víc k smíchu. Úspěchů dívka nedosáhla ani na speciální klinice, kde se snažili pihy zesvětlit. Vyzkoušela nespočet babských rad jako obklady z kurkumy, citronové šťávy a zkyslého mléka. Nic nepomohálo.

Svá

Musela se smířit s tím, jak vypadá. Pro dívku v pubertě to byl hodně těžký krok, ale vyplatil se. Už několik let je hvězdou sociálních sítí a ukazuje, jak půvabná je bez líčidel. Její přirozenou tvář a jedinečnou krásu obdivuje šest set tisíc fanoušků. Paulina je okatá, má světlé vlasy, plné rty a štíhlou postavu. Na jedné straně míry modelky, na druhé pihy, díky kterým má v sobě něco extra. V době, kdy se prosazuje přirozená krása, by byla škoda drobné tečky na obličeji v dekoltu maskovat.

Společně

Dokázala, že nemá smysl skrývat svou pravou tvář. S pihami bojuje i spousta celebrit jako Emma Watson (30), Mandy Moore (36), Bella Hadid (23), Helena Christensen (51), Olivia Munn (40), Bar Rafaeli (35), Alicia Keys (39) nebo Gisele Bündchen (40).