Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

"Řidičák nepotřebuju a dnes sem nic nepil!"

Senior řídil s téměř dvěma promile a zákazem řízení

18. září 2020 08:25 , aktualizace 08:33

Alkohol Městská policie

     Včera po druhé hodině odpoledne si hlídka strážníků všimla řidiče, který nerespektoval zákaz vjezdu do Šumavské ulice v Plzni a řidiče proto zastavili a zkontrolovali.
     "Při kontrole bylo zjištěno, že osmašedesátiletý muž nemá řidičský průkaz a navíc má platný zákaz řízení. Muž strážníkům uvedl, že žádný řidičský průkaz nepotřebuje, a že si myslel, že doba zákazu řízení již uplynula," popsala tisková mluvčí strážníků.
     Z mužova chování a vyjadřování ale strážníci pojali podezření, že by muž mohl být pod vlivem alkoholu. "Na otázku zda před jízdou požil alkoholické nápoje muž odpověděl, že byl den předtím na velké oslavě, ale v den jízdy nic nepil. Provedená dechová zkouška ale prokázala opak. Muž nadýchal 1,68 promile a při opakované zkoušce 1,82 promile," doplnila mluvčí strážníků.
     Na místo proto strážníci přivolali policisty, kteří si celou záležitost převzali.

Foto MP

 


Hop Taxi • 607 277 277

Jsme sdružení taxikářů v Plzeňském kraji a pro zákazníky udržujeme skvělé ceny. Naši řidiči jsou prověření profesionálové a jsou pro Vás k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, a to buď na telefonu nebo naší mobilní aplikaci.