Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 13:11
Čas čítania 0:43
Daniel Kopejska

Messi získal po devítiletém soudním sporu práva k užívání svého jména jako značky

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Jeden z nejlepších hráčů planety vyhrál soud s cyklistickou firmou Massi. Nyní může registrovat své příjmení jako sportovní značku.

Barcelonský útočník Lionel Messi získal po vleklém soudním sporu práva k užití svého příjmení jako sportovní značky. O registraci si zažádal už v roce 2011, na tuto skutečnost však reagovala firma Massi, která prodává kola a cyklistické vybavení. Mezi oběma stranami vznikl spor, hlavně kvůli podobnosti obou jmen. V Massi se báli, že podobnost loga by tak mohla vyvolat v zákaznících zmatek, informuje BBC.

Odporúčané
Messi ostáva v Barcelone. V emotívnom rozhovore hovorí, že prezident klubu by zaňho pýtal nereálnych 700 miliónov eur Messi ostáva v Barcelone. V emotívnom rozhovore hovorí, že prezident klubu by zaňho pýtal nereálnych 700 miliónov eur 5. septembra 2020, 12:01

První spor vyhrála španělská firma, argentinský útočník se nicméně nehodlal vzdát. Evropský soudní dvůr nakonec po devíti dlouhých letech rozhodl v prospěch křídelníka s číslem 10 na zádech. Rozhodující faktor byl primárně hvězdný status hráče. Je totiž tak známý, že v očích zákazníka, podle soudního dvora, nehrozí záměna těchto dvou značek .

Třiatřicetiletý Messi bude určitě rád, že se řeší konečně něco jiného, než poprask, který způsobil během letošního přestupového období. Barcelonský legendární hráč totiž poslal vedení fax, ve kterém vyjádřil svojí nespokojenost a psal, že chce odejít.

Po handrkování a spoustě spekulací totiž nakonec v katalánském klubu zůstane a propůjčí mu své služby i nadále. Fanoušci si určitě nedokázali představit, že jejich dlouholetý oblíbenec bude oblékat barvy například Manchesteru City, o kterém se mluvilo nejvíce.

Domov
Zdieľať
Diskusia