Kteří 3 mladíci momentálně dělají na Camp Nou radost novému kouči Barcelony?

Kteří 3 mladíci momentálně dělají na Camp Nou radost novému kouči Barcelony?

Zatímco Lionel Messi pokračuje ve své barcelonské misi, další dva hráči po třicítce Arturo Vidal a Luis Suárez by katalánskému kolosu přeci jen měli zamávat.

První zmíněný by se měl vrátit do Serie A (nejvíce se píše o Interu Milán), situace druhého je po ztroskotání námluv s Juventusem Turín stále nejasná...

"Pokud Suárez nakonec zůstane, budu s ním zacházet jako s ostatními členy týmu. Mluvil jsem s ním a stále neví, zda zůstane, nebo půjde pryč," pronesl nový kouč Ronald Koeman.

Nizozemskému odborníkovi se líbily v poslední přípravě proti druholigové Gironě výkony mladíků, jimž hodlá poskytnout dostatek prostoru. Kdo z nich by mohl mít do sestavy nejblíže?

Někdejší kouč Evertonu, Southamptonu, Feyenoordu, Alkmaaru, Valencie, Ajaxu, Benfiky či Vitesse ukázal na ofenzivně laděného Američana Konrada de la Fuenteho (19), ale zmínil i další dva jedince, kteří jsou vzhledem k jednadvaceti, respektive sedmnácti letům, velice perspektivní...

"Pokud mám vypíchnout jednoho z mladých hráčů, tak potom zvolím Konrada. Jsem šťastný, že ho máme, ale to platí i o Riquim Puigovi a Pedrovi Gonzálesovi," ozřejmil sedmapadesátiletý odborník.

Poslední příprava čeká Barcu v sobotu proti Elche. Nová sezona LaLigy pak pro úřadujícího vicemistra startuje v neděli 27. září proti Villarrealu. Jestlipak u toho bude některá z výše zmíněných mladých pušek?

Bayern vyslyšel Thiagovo přání vyzkoušet si před koncem kariéry ještě něco nového...