DomůNovinkyVIDEO: Útok sumce na nástrahu na hladině na českém rybníce! Z tohohle se...

VIDEO: Útok sumce na nástrahu na hladině na českém rybníce! Z tohohle se vám rozbuší srdce!

- Reklama -

Lov sumců je sám o sobě extrémně vzrušující záležitostí. Tak ono se není čemu divit! Postavit se tváří v tvář největšímu rybímu predátorovi v našich vodách chce přece jen i trochu odvahy. Jenže! Někteří rybáři tuhle rybařinu posunuli ještě o level výše. O co jde? Například milovníci přívlače začali sumce chytat i na hladinové nástrahy. A tohle je fakt masakr! Je naprosto impozantní vidět, jak sumec na hladinovou nástrahu zaútočí. Prostě pecka!

Na tahle videa jsme zvyklí spíše ze zahraničí. Například francouzští rybáři na tamních řekách velice rádi chytají sumce na hladinové nástrahy. A kolikrát to vypadá, jako když si člověk hraje s provázkem, který tahá před kočkou. Jde ale něco podobného i u nás? Tedy na vodách, na kterých bývá velký ruch a rybářský tlak? Odpověď je jednoduchá: Ano, jde!

Jedno takové rybářské video se totiž objevilo i na česko-slovenském rybářském internetu. Jde na něm vidět, jak rybář chytá na přívlač na rybníce Machová. A právě na téhle lokalitě rybář našel úsek, který byl silně zarostlý vegetací. Ideální místo na sumce! Rybář tak na nic nečekal a poslal k těmto překážkám hladinovou nástrahu.

Tahle nástraha, která se jmenuje Whopper Plopper, vydává opravdu specifický zvuk, na který sumci skvěle reagují. A ne jinak tomu bylo i na této české vodě. Sotva rybář nástrahu trochu potáhl poblíž zmíněných překážek, hned přišel útok. Bum! Bác! Prut okamžitě šel do oblouku a brzda kvílela jako malé selátko. Tohle je prostě adrenalin…

VIDEO: Podívejte se na luxusní útok sumce na hladinovou nástrahu! 

Redakce InRybar.cz

Ilustrační foto: archiv InRybar.cz

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

Nejnovější články

Akční nabídky

Nejnovější techniky

9 KOMENTÁŘE

  1. Petrův zdar…
    tohle mě baví víc,nez ten strojenej kuna.a sem rád,ze si ho pred celym národem nekuchal..
    pz pampaliny

  2. Perfektní video. Já u toho skoro nedýchal a nejvíc mě bavil ten rozhovor. Styl-jen já a ty, teď a tady. Gratulace.

  3. Zdenek ti to moc přeje mám jich taky pár nachytano ale neměl jsem kdo.by to nafilmoval moc ti to přeju pro mě jako bych tam byl tam byl s tebou.Dik za krásný zážitek Zdravím Zdenek

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Reklama -

Akční nabídky

- Reklama -