Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek

18. 09. 2020 | Televizní tipy
Oblíbený soutěžní pořad, který neodmyslitelně patří k pátečním večerům, startuje se svými premiérovými díly již tento pátek. Hvězdné týmy si společně s diváky doma u obrazovek prověří znalosti z historie, zeměpisu, kultury, sportu, filmové a hudební branže, ale i všeobecného přehledu.

Své vědomosti tentokrát v týmu Jakuba Prachaře ukážou kuchaři Zdeněk Pohlreich a Přemek Forejt, společně s tanečnicí Evou Krejčířovou. Proti nim se postaví tým Vojty Kotka v obsazení operní pěvkyně Dagmar Peckové, moderátora Petra Vágnera a modelky Kláry Vavruškové. Již tradičně bude večerem provázet oblíbený moderátor Libor Bouček.

Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek„Premiérové díly osmé řady nesou větší dynamiku, přibližujeme se divákům i tím, že vyrazíme na typický víkendový nákup a soutěžící si budou muset zapamatovat obsah košíku, zapojili jsme do hry anagramy, a zároveň se nám podařilo objevit skutečného znalce české pop music – Kalmyka Basanga, který se připojil ke stabilnímu a nestárnoucímu tělesu Jiřího Dvořáka,“ říká Libor Bouček, který soutěž moderuje od počátku.

Zábavný pořad vysílá televize Prima již od roku 2013 a jeho formát se vysílal ve více než 25 zemích světa.

Nové díly zábavného pořadu Máme rádi Česko odvysílá televize Prima v nejbližších pěti pátečních večerech. Ani tentokrát nebudou chybět hvězdné týmy, ostřílení kapitáni a velká porce zábavy!

Premiérové díly osmé řady pořadu Máme rádi Česko startují na Primě v pátek 18.9. 2020 ve 20.15.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek:

Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek
Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek
Premiérové díly Máme rádi Česko startují již tento pátek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !