Můj čas na kafíčko

Vášeň podle krevních skupin

Víte, že krevní skupina určuje nejen váš temperament, ale také váš vztah k sexu?

Víte, že to, jakou krevní skupinu máte vy a váš partner, odhalí, jak se k sobě hodíte a jak se přitahujete? Zjistěte, co má váš milý, a hned víte, jestli mu v krvi koluje věrnost, nebo vášeň. Jak to sedí na vás a vašeho drahouška?

Jak to všechno začalo?

Naprosté šílenství po odhalení, co všechno je možné zjistit z lidské krve, rozpoutal roku 1931 japonský lékař Furukawa Takeji. Ten zjistil, že existuje spojení mezi krevní skupinou a temperamentem, a zahájil podrobný a letitý výzkum. Vědci zjistili, že krev opravdu ovlivňuje všechny oblasti našeho života, včetně vztahů, práce, volného času, ale i sexu.

lékař Furukawa Takeji

KREVNÍ SKUPINA A

Věrný až za hrob

Od tohoto muže čekejte velkou ohleduplnost a ochotu vyjít vstříc všem vašim milostným potřebám a přáním. Překvapí vás i to, že po skončení milování se jen tak neotočí na bok a neusne, ale naopak dobře ví, co je to dohra.

Když už se do vás zamiluje, a to se určitě nestane na první pohled, jelikož patří k těm opatrnějším, věřte, že rozhodně nemiluje, ale ani se nežení jenom z pocitu odpovědnosti. Muž skupiny A nebere manželství na lehkou váhu.

Jaká jste VY?

Ženy s touto krevní skupinou mohou mít klidně vztah bez sexu. Ten je totiž příliš nebaví. Je obtížné je svést, ale když už k tomu dojde, jejich city jsou velmi silné a hluboké. Pakliže je někdo zklame, pomsta na sebe nenechá dlouho čekat.

KREVNÍ SKUPINA B

Přelétavý motýl

Jaký je ON?

Naprosto nesnáší nudu a stereotyp a potřebuje, aby jeho smysly byly neustále provokovány. Nebojí se žádných experimentů a v intimnostech potřebuje drama. Čím víc svou partnerku nemá jistou, tím víc ho dotyčná přitahuje.

Líbí se mu výrazné, až extravagantní ženy, které se od ostatních odlišují. Kvůli nim klidně ukončí svůj předchozí vztah. Patří mezi velké nevěrníky, kteří oddělují lásku od sexu a v posteli skončí klidně i s kamarádkou.

Jaká jste VY?

Dobrodružné, velmi vášnivé, lásce i sexu velmi otevřené, takové jsou ženy typické pro skupinu B. Milenci je jim však často vytýkáno, že jsou sebestředné a na partnera příliš nemyslí. Často se zamilovávají do iluze a představy pana Dokonalého, a pak jsou zklamané, že se jejich očekávání nenaplnilo.

KREVNÍ SKUPINA O

Vášnivé tornádo

Jaký je ON?

Tento muž jde ke svému cíli jasně a neomylně. To, že vás chce, vám dá znát bez okolků a rozpaků. I když na vás nejprve zapůsobí úžasným dojmem, později se může ukázat, že je bezohledný a využívá lásky žen pro svůj kariérní postup nebo finanční obohacení.

Je velmi vášnivý, to se mu upřít nedá, ale někdy bývá až agresivní. Když vás chce dostat, má tendenci příliš „tlačit na pilu“. Romantiku od něj rozhodně nečekejte.

Jaká jste VY?

Ženy nulky bývají naopak romantické, i vášnivé. Jednou chtějí sex několikrát za den, jindy jim nechybí po celý měsíc. Mají silně vyvinutý mateřský pud. Rády experimentují s různými polohami i sexuálními praktikami a snadno se začnou nudit. Jsou extrémně žárlivé.

KREVNÍ SKUPINA AB

Romantický citlivka

Jaký je ON?

Muž s touto krevní skupinou je velmi nejistý a nesmělý. Svoji plachost skrývá za trochu namyšlené jednání. Nejdřív vás sbalí s obratností milovníka, ale když dojde na věc, je si sám sebou nejistý.

Aby se vám otevřel a miloval, potřebuje čas, důvěru a spřízněnou duši. Rád zkouší nové pozice a místa. Často nechává iniciativu na partnerce.

Jaká jste VY?

Nositelky skupiny AB mají často potíž přiznat si, že jsou zamilované. Touží po úspěšných milencích s dobrým postavením a finančním zabezpečením. Jsou rozporuplné. Někdy jim nevadí mít sex bez lásky, jindy potřebují něžné zacházení.

Sedí to na vás?

Jestli ne, tak věřte, že v Japonsku berou výzkum o krevních skupinách velmi vážně. Koupíte tam „krevní“ žvýkačky, nealkoholické nápoje, kalendáře, a dokonce i prezervativy určené pro každou z krevních skupin!

Japonci tvrdí, že temperament mužů a žen neurčuje ani tak postavení hvězd, jako krevní skupiny. Od té doby si Japonci podle krevních skupin vybírají nejen své milence, ale i spolupracovníky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden