Hvězda Ulice Ljuba Krbová: Prozradila triky na svou krásu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ulice Ljuba Krbová: Prozradila triky na svou krásu!

Ljuba Krbová alias Anička Lišková
Ljuba Krbová alias Anička Lišková (Foto Aha! – Martin Přibyl, Dana Kolářová, TV Nova, archiv L. Krbové, ara)

Ačkoliv by to málokdo řekl, oblíbená herečka Ljuba Krbová je již babičkou. Ve svých 61 letech vypadá fantasticky a kdekdo by ji mohl závidět.  Klíčem k mladistvému vzhledu jsou bojová umění a masky, které si sama připravuje.

Představitelka Aničky ze seriálu Ulice prozradila týdeníku Sedmička, jak pečuje o svůj vzhled. „Myslím si, že pleti dělá nejlépe zdravý životní styl. Chce to hodně pohybu, a hlavně na čerstvém vzduchu, to je nejlepší kosmetický salon. Odlíčit se a jít na hodinovou procházku je pro pleť to nejlepší, co můžete udělat,“ řekla týdeníku Krbová.

Jako herečka má na sobě make-up i několik hodin denně, proto se v době volna snaží nechat svou pleť odpočinout. V tomto případě kromě procházek sazí i na masky, které si doma připravuje. „Nejčastěji při tom využívám tvaroh, žloutek, med a smetanu,“ svěřila se Krbová.

Na video s Ljubou Krbovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.