InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Utkání mladších žáků mezi Milevskem a Veselím bylo hrou kočky s myší. Gól si dali všichni hráči Lokomotivy

MILEVSKO – Jednoznačnou záležitostí bylo dnešní utkání druhého kola Plzeňsko-jihočeské ligy mladších žáků mezi Milevskem a Veselím nad Lužnicí. Zatímco loni patřili mladší žáci HC Milevsko 2010 ke špičce své soutěže, tak v letošním ročníku budou svěřenci trenéra Filipa Špánka především sbírat zkušenosti, protože se mu pod rukama sešel tým bez jediného hráče dorazového ročníku 2008. Mladší kluci se musejí teprve otrkat v žákovském hokeji, což ukazují hned první zápasy. Minulý víkend Milevšťáci padli v Táboře (1:11) a dnes proti jednomu z favoritů soutěže Veselí nad Lužnicí utržili ještě větší příděl.

Tým bývalého extraligového hokejisty Stanislava Jasečka, kterému pomáhá další exligista Lukáš Květoň, si pohrával s domácími jako kočka s myší a od začátku sázel do branky jeden gól za druhým. Milevšťáci se nedočkali ani čestné trefy a padli 0:24 (0:5, 0:11, 0:8), když se do střelecké listiny zapsali všichni hráči Lokomotivy kromě brankáře! Zítra jedou hokejisté z města vzduchotechniky do Českého Krumlova.

HC Milevsko 2010 – TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí 0:24

(0:5, 0:11, 0:8). Rozhodčí: Kothera, Novotný.

Milevsko: A. Podrabský (31. Duchač) – M. Bejšák, Šímánek, Horažďovský, Pinc – Komárek, Klukáček, Staněk, Dušek, Mošovský, Kořánek, D. Miadok, Kabíček, Baťala, Kodad, Kolihová, Król.

Veselí nad Lužnicí: Zralý – Eremiáš, Čančura, Pekař – L. Květoň, Cháb, Nevšímal, Víta, Pícha, D. Květoň, Bartuška.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • anonymní čtenář 

    Reagovat

     

    Kluci ... nevadí....makejte na době...bude líp...

    Vloženo 20.9.2020 15:33:28

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace