Volejbalisté Kladna rozšířili svůj kádr o nového nahrávače. Orlům bude tvořit nahrávačský tandem Ondřej Fortuník s nově příchozím slovenským reprezentantem Filipem Palgutem. Foto: SVF

Devětadvacetiletý nahrávač ze Slovenska se po půlroční pauze ukáže v dresu kladenských Orlů, kteří v úvodním kole zavítají na palubovku Ostravy. Filip Palgut (201 cm) hrál pět let v Rakousku, dva roky v Německu. V české extralize hrál nejprve v Příbrami, poté v Českých Budějovicích a teď navlékne extraligový dres Kladna.

Kladenské volejbalové zázemí prošlo nedávno velkými změnami. Všichni milovníci hry pod vysokou sítí se spojili v jeden celek pod hlavičkou Kladno volejbal cz. Předseda klubu Milan Fortuník si od spojení sil napříč jednotlivými celky slibuje přínos na palubovce i mimo ni.

Nadcházející sezona bude pro A-tým kladenských volejbalistů 6. extraligovou po návratu mezi domácí elitu. Za tu dobu se klub Kladno volejbal cz postupně rozrůstal a jeho rozšiřování vyvrcholilo v letošním roce spojením s Vavřincem. K „orlům“, jak se kladenským mužským a chlapeckým družstvům začalo přezdívat, tak nově přibyly i „kočky“ – děvčata z původního Vavřince.

A změnu hlásí klub i ohledně prodeje pemanentek. “Dlouho jsme o permanentkách přemýšleli, ale nakonec jsme se z několika důvodů rozhodli, že zatím permanentky prodávat nebudeme – hlavně kvůli měnící se situaci ohledně Covid opatření,”  uvedl Milan Fortuník na facebookovém profilu Kladno volejbal.cz

kladno volejbal

 

FOTO: Facebook Kladno volejbal.cz