Volejte Saulovi: Šestá řada slibuje změnit náš pohled na Perníkového tátu

Volejte Saulovi: Šestá řada slibuje změnit náš pohled na Perníkového tátu | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 23 obrázků
Na scénářích pro 6. sérii pracuje i tvůrce Perníkového táty Vince Gilligan. Poslední část skládačky jednoho z největších televizních příběhů všech dob dostane všechnu péči.

Volejte Saulovi (Better Call Saul), nenápadný prequel (spin-off) jednoho z nejlepších seriálů všech dob - Perníkového táty (Breaking Bad), je na televizních obrazovkách od roku 2015. Zatím jsme se dočkali pěti sérií čítajících padesát dílů a scenáristé začínají pracovat na poslední šesté sérii, která bude mít epizod rovnou třináct. Volejte Saulovi se podařilo něco opravdu nečekaného. V očích mnoha kritiků se spin-off vyrovnal kvalitám svého staršího bratříčka a v některých ohledech ho dokonce předčil. Přitom to neměl vůbec jednoduché, pracovat s postavami, jejichž osudy víceméně známe, je veliký handicap. Ten však tvůrci otočili ve svůj prospěch. Šestá řada by podle showrunnera Petera Goulda měla jít ještě dál a prý změní náš pohled na Perníkového tátu.

„Myslím si, že až dokoukáte Volejte Saulovi, uvidíte Perníkového tátu v úplně jiném světle. O postavách z Perníkového táty se dovíme nové věci, které jsme nevěděli. Dozvíme se informace o událostech z Perníkového táty, které jsme nevěděli. A zjistíme věci o osudech mnoha postav, které mohou diváky překvapit, či na postavy vrhnout jiné světlo,“ prozradil Peter Gould.

Již prvních pět sérií mohlo mnohým z nás změnit názor například na takového drogového bosse Guse Fringa (Giancarlo Esposito), Mikea Ehrmantrouta (Jonathan Banks) a samozřejmě i samotného Saula (Bob Odenkirk). Šestá série nicméně slibuje velké věci a my se opravdu nemůžeme dočkat. Již dříve se spekulovalo minimálně o cameu Jesseho Pinkmana (Aaron Paul), jehož přítomnost by mohla hrdinům pořádně zamíchat karty.

Na psaní scénářů pro šestou řadu se navíc bude podílet Vince Gilligan, tvůrce Perníkového táty. Ten jako scénárista pracoval na Volejte Saulovi pouze do třetí série a u finální ho opět bude potřeba. Nikdo přece nerozumí tvrdému světu v Novém Mexiku, jako on a finální řada jednoho obrovského příběhu si zaslouží všechnu sílu. V galerii se můžete podívat na nádherné záběry z Volejte Saulovi, které vás na seriál třeba nalákají.

Zdroj: Hollywoodreporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu