Stiflerova máma ulovila zajíčka i v reálu. Stala se z ní ale vosková figurína, která děsí fanoušky

od Šárka Blahoňovská
2 minuty čtení
stiflerova mama
stiflerova mama

Diváci si ji na první pohled spojí s jednou jedinou postavou, Stiflerovou mámou z komediální série Prci prci prcičky. Jennifer Coolidge by byla půvabná herečka, množství estetických zákroků se na ní ale nepěkně podepsalo.

Jennifer Coolidge letos oslavila padesáté deváté narozeniny, její věk by jí však skoro nikdo nehádal.

Herečka mezi svými kolegyněmi opravdu vyniká, není to ale přirozenou krásou a atraktivitou, jedná se o přesný opak.

Herečka začala s plastickými úpravami poměrně brzo a na dříve zajímavé krásce se přemíra estetických zákroků negativně podepsala.

Plastiky hrdě přiznává

Herečka nikdy nepatřila mezi ženy, které by byly přirozeně krásné, ale zkrátka v sobě měla tu pověstnou jiskru, díky které byla pro ostatní zajímavá a ve filmech žádaná.

Bohužel se poměrně brzy stála nekorunovanou královnou plastik. Sympatické může být to, že ona sama se za plastiky ani botox nestydí a hrdě vše přiznává.

Bohužel se tím ale o atraktivitu připravila, protože co je moc, to je moc.

Přestože má na kontě desítky rolí ve filmech i seriálech, známou se stala hlavně jako Stiflerova máma, která si začne s nejlepším kamarádem svého syna, o generaci mladším Paulem Finchem.

Zdroj: Profimedia

Když se v roce 1999 objevil první díl Prciček, Jennifer nebylo v té době ani čtyřicet let, ale plastiky na ní byly už dost vidět.

Možná to bylo zvětšené poprsí či nafouklé rty, které byly vidět v každém detailnějším záběru na její obličej, co se vrylo do paměti snad každého diváka, který teenagerovskou komedii sledoval. Zda pozitivně, nebo negativně, to už je otázka.

Kreatura bez mimiky?

Většinou se Jennifer objevuje v rolích rozmazlených fiflen a paniček. Zahrála si třeba v seriálech Přátelé, Sex ve městě, Frasier, Dvě socky nebo ve filmu Moderní Popelka.

Přestože platí v Hollywoodu za jednu z nejvšestrannějších hereček a dokáže zahrát i vážnější roli, kvůli jejímu voskovému obličeji a celkově nepřirozenému vzhledu moc příležitostí nedostává.

Proto se objevuje hlavně v komediích či parodiích všeho druhu. Dnes už sice není tak obsazovaná jako dřív, stále na sebe ale dokáže strhnout pozornost.

Je jedno, jestli za to může její vzhled, nebo některá prohlášení, o Jennifer Coolidge je stále slyšet. Bohužel ne vždy v dobrém slova smyslu. Občas je přirovnávaná k plastikové figuríně, která už ztratila veškerou mimiku. Fanoušky občas vyděsí.

To se stalo i během cestování, kdy ji paparazzi přistihli ve velkém červeném klobouku. Jennifer vypadala, jako kdyby se právě probudila, čemuž nasvědčovala i rozepnutá bunda.

Možná by to do budoucna chtělo ubrat trochu botoxu a smířit se s tím, že stárnutí se nevyhne ani hollywoodským krasavicím. Byla by škoda, kdyby se atraktivní herečka změnila v kreaturu, kterých je plný Hollywood.

Autor: Barbora Turková


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články