Zde může být vaše reklama.

Remízová přestřelka Béčko SK Sigma vydřelo bod na Vrchovině

Béčko SK Sigma vydřelo bod na Vrchovině

foto: Petr Pelíšek

19. 09. 2020 - 20:04

V 7. kole (8. hraném) Moravskoslezské ligy čekala tým SK Sigma Olomouc B cesta do Nového Města na Moravě. Béčko veze domů bod, když po katastrofálním prvním poločase dokázalo po přestávce srovnat třígólové manko.

V brance Sigmy potřetí na podzim nastoupil šestnáctiletý gólman Tadeáš Stoppen, tým posílili áčkaři Martin Sladký, Michal Vepřek a Jáchym Šíp. A také útočník Ismar Tandir, který po letních třenicích s klubem figuruje opět v kádru a dnes opět nastoupil za Sigmu k soutěžnímu utkání.

Úvod zápasu, to byl pro hosty zlý sen. Hrálo se deset minut a už prohrávali nula dva. A pět minut před přestávkou to bylo ještě horší, domácí dali třetí gól. Jenže jak se říká – míč je kulatý. Což se ukázalo ve druhé půlce. V 52. minutě snížil hlavou po rohovém kopu Bednár. A sedmnáct minut před koncem dal kontaktní branku Fiala, bylo to po přímém kopu, který zahrál M. Galus. Bod pro hosty potom trefil v 80. minutě Šíp, který utekl po pravém křídle, vymotal obránce a levačkou prostřelil brankáře.

Další zápas hraje SK Sigma B doma proti Vyškovu v neděli 27. září (10.15).

Vrchovina – SK Sigma Olomouc B 3:3 (3:0)

Branky: 10. a 40. Tulajdan, 2. Šteffl – 52. Bednár, 73. Fiala, 80. Šíp. Rozhodčí: Tomanec – Kostelník, Ogrodník. ŽK: Duda, Chloupek – Vepřek, Fiala. Diváci: 310.

SK Sigma B: Stoppen – Sladký, Kotouč, Neuer, Vepřek – Grečmal (46. M. Galus), Hausknecht, Bednár (81. David), O. Hapal (46. Tandir), Šíp (87. Diblík) – Fiala. Trenér Augustin Chromý.

Další články