InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milevští fotbalisté pokřtili nové dresy ve slavnostním utkání remízou, po které převládalo zklamání

MILEVSKO – Po minulém týdnu, kdy fotbalisté Milevska nejprve nehráli odložené utkání s Táborskem B (koronavirus) a poté padli v Čimelicích, hostili svěřenci trenéra Miroslava Strnada ve slavnostním utkání pátého kola krajského přeboru Jankov. Za domácí v útoku poprvé nastoupila posila ze Sedlčan Zdeněk Zmeškal, mezi tyče se postavil mladý Vojtěch Neužil, protože stabilní jednička Pavel Dvořák je čerstvě po operaci slepého střeva. Oslavu 100 let klubového výročí, kterou začala výstava v muzeu a zápas staré gardy proti Dukle Praha, završili Milevšťáci v nových dresech spravedlivou remízou, po které převládalo spíše zklamání. Oba týmy si vytvořily podobné šance, ale když už se vzduchotechnici po hlavičce Jakuba Bardy ujali v 78. minutě vedení, logicky mysleli na všechny tři body. Rovněž po standardní situaci ale v 82. minutě srovnal jankovský Bláha a odmítl tříbodové oslavy.

K dalšímu utkání jede Milevsko na půdu nováčka krajského přeboru do Týna nad Vltavou (sobota, 16.30). Nedaleké Čimelice v tomto kole padly v Oseku 2:5 a z pátého kola krajského přeboru už zbývá dohrát jen nedělní zápas Třeboně s Blatnou (10.30).

FC ZVVZ Milevsko – SK Jankov 1:1

(0:0). Branky: 78. Barda – 82. Bláha. ŽK: 2–3 (Komárek, Zmeškal – Beránek, Kroneisl, Klíma). ČK: 0–0. Rozhodčí: Krauskopf – Votava, Albert. DFA: Miroslav Brož. Přihlíželo 101 diváků.

Milevsko: Neužil – Kálal, Vakoč, Marvan, M. Málek – Barda, Josef Komárek – Přibyl (82. Süsmilich), Zmeškal (83. Kutil), Souček – Hadáček.

Jankov: Jan Komárek – Beránek, Honner, Bláha, Lovička (77. Kysela) – Klíma, Kroneisl, Rytíř, Fajtl – Benda (70. Hüttner), Popelka.

Diskuse k článku - 4 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • pepa 

    Reagovat

     

    mas pravdu svata petra sihanu a libor spanvirtu

    Vloženo 21.9.2020 08:02:38

  • Fotbalový fanoušek 

    Reagovat

     

    Je smutné že na Milevsko chodí takhle málo fanoušků a na I.Á třídu v Bernarticích chodí 150 lidi

    Vloženo 20.9.2020 02:31:29

    • Jarda 

      Reagovat

       

      Tak mohlo tam být víc lidí, ale program dne byl bohatý, tak si možná každý něco vybral a kdo byl na starých gardách už nemusel být na mistráku. Těžko strávíte na tribuně pět hodin. Bylo to pěkný, škoda té remízy.

      Vloženo 20.9.2020 07:40:15

    • HardBass 

      Reagovat

       

      Se divím, že tam vůbec někdo chodí

      Vloženo 20.9.2020 14:18:47

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace