Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020

20. 09. 2020 | Televizní tipy
Ať už rádi vyrábíte užitečné vychytávky a zlepšováky do domácnosti ve své dílně, recyklujete a využíváte věci, které by ostatní už vyhodili, nebo je vaší vášní péče o zahradu, Vychytávky Ládi Hrušky jsou tu pro vás každou neděli odpoledne.

Tuto neděli si Láďa Hruška připravil bramborový speciál! Prozradí třeba, na co všechno se dá využít bramborová voda. S kutilem Vaškem se podívá na celou řadu retro vychytávek.

Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020Pustí se i do pečení domácího chleba a prozradí, jaké triky používaly naše babičky, aby jim chléb vydržel čerstvý co nejdéle, i co dělat se zbytkem už ztvrdlého chleba. Originální pítko pro ptáčky na zahradu vyrobíte snadno z betonu a listu rebarbory.

Také se vám stalo, že jste nechali děti chvíli bez dozoru, a než jste se nadáli, zeď jste měli pěkně vyzdobenou dětskými malůvkami? Ukážeme, jak je snadno zakrýt vychytaným samolepicím kamenným obkladem. A z odřezků vyrobí Láďa ještě designový květináč. Na závěr pak přijde jako vždy recept, tentokrát na bramborové jednohubky alias pečínky.

Vychytávky Ládi Hrušky sledujte
v neděli 20.9. 2020 v 13.10 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020:

Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020
Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020
Vychytávky Ládi Hrušky - 20.9. 2020
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice