InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohouty zlomil proti Mountfieldu gól z poslední sekundy druhé části

Slámova přesilovková trefa ze 48. minuty zvýšila náskok Mountfieldu na 4:2. Hradečtí hokejisté odvezli z Tábora nakonec vítězství 5:2. , Autor: Josef Janda

Slámova přesilovková trefa ze 48. minuty zvýšila náskok Mountfieldu na 4:2. Hradečtí hokejisté odvezli z Tábora nakonec vítězství 5:2.     Autor: Josef Janda

TÁBOR - Po čtvrteční hladké výhře na ledě Techniky Brno 5:1 se extraligoví dorostenci HC Tábor představili v sobotu po obědě poprvé na domácím ledě. Hradecký Mountfield přijel v roli jednoho z největších favoritů soutěže, nicméně u Jordánu nesehrál vůbec snadné utkání. Kohouti drželi po první periodě remízu 2:2 a chléb se lámal ve druhé části. V polovině zápasu hráli domácí dvouminutovou přesilovku pět na tři, ve které však jen nastřelili tyčku. V posledních sekundách periody chybovali v útoku a Josef Eichler už jen marně stíhal nejproduktivnějšího Hradečáka Matěje Giesla (2+2), který v poslední sekundě oblafnul gólmana Jiřího Tesaře. Mountfield už ve třetí části drama nedopustil a obral Táborské o první body. Na vedoucí branku navázali hosté v poslední třetině gólem z přesilovky a v závěru upravili na konečných 2:5.

 

HC Tábor – Mountfield HK 2:5 (2:2, 0:1, 0:2), branky a nahrávky: 12. Matašovský (TS), 20. Souš (Dušek) – 5. Kulhánek (Giesl), 15. Giesl (Gaspar, Šimek), 40. Giesl (Šimek, Gaspar), 48. Sláma (Giesl, Šimek), 59. Sláma (Klíma, Červenka), rozhodčí Červenka – Nekvapil, Zedníková, vyloučení 4:6, využití 0:2.

HC Tábor: Tesař – Janda, Herda, Cícha, Eichler, Bečvařík, Čančura – Fencl, Šindelář, Dušek, Špánek, Souš, Matašovský, Suchan, Šimák, Sabiniok.

Mountfield HK: Kasal – Fiala, Beran, Žaba, Kulhánek, Řehák, Červenka – Koblížek, Gaspar, Sláma, Šimek, Mach, Souček, Trejbal, Giesl, Brožek, Král, Klíma, Vencl.

Ve středečním Týdeníku Táborsko se dočtete více. Trenér Tábora Tomáš Matušík promluví o důležitých momentech utkání a vrátí se také k vyhranému utkání na ledě brněnských tvarohářů.

Útočník Tábora Marek Matašovský pohovoří o ofenzivě, stejně tak o svém pětibodovém příspěvku ve dvou úvodních duelech extraligy.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace