Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Po zápase jsem musel do nemocnice, připustil Dvořák po výhře nad Espinosou

Český MMA bojovník David Dvořák uspěl i ve druhém zápase pod hlavičkou elitní světové organizace UFC. V Las Vegas porazil Američana Jordana Espinosu jednoznačně 3:0 na body. Osmadvacetiletý zápasník muší váhy si připsal patnáctou výhru v řadě, naposledy prohrál před osmi lety. Po zápase se ale trochu obával, zda jeho nasazení v souboji vydržela jeho noha.

David Dvořák
zdroj: Instagram Davida Dvořáka (@dvorak.david)

Dvořák chtěl souboj se soupeřem, který byl v žebříčku organizace lépe umístěný, rozhodnout před limitem. To se mu sice nepodařilo, ale jeho výhru přesto potvrdili všichni tři rozhodčí. Hradecký bojovník byl přesnější v kombinacích a dařilo se mu Espinosu zasahovat kopy na přední nohu.

"Hned po zápase jsem musel do nemocnice na rentgeny, jestli je moje noha v pořádku, protože jsem ji tam pálil přes všechno a hodně jsem si ji nakopal. Pak jsem nemohl ani sám odejít. Jsem ale v pořádku, noha není zlomená. Zápas jsem si užil, bylo to parádní," uvedl Dvořák.

Člen All Sports Academy je jedním ze dvou českých MMA bojovníků, kteří v UFC aktuálně působí. V červenci zvládl úspěšně premiéru Jiří Procházka. V Praze žije a trénuje i Uzbek Machmud Muradov, který do oktagonu nastupuje také s českou vlajkou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články