Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

SOUHRN 2. KOLA: Druhé vítězství zapsaly jen Liberec a Hradec, Kaut zajistil Pardubicím první

Velmi dobrou formu mají v úvodu nového extraligového ročníku hokejisté Liberce a Hradce Králové, kterou přetavili ve druhou výhru. Bílí Tygři ve 2. kole uspěli na olomouckém ledě prostřednictvím výsledku 4:1, Mountfield v předehráce 20. kola triumfoval v Litvínově 4:2. Doma se z prvního skalpu soupeře v sezoně radovali hráči Pardubic, Sparty a Mladé Boleslavi.

Martin Kaut z Pardubic se raduje z vítězného gólu proti Plzni
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

Pardubice - Plzeň 3:2 po prodloužení

Po sedmigólovém přídělu v Liberci složily Pardubice úspěšný reparát na domácím ledě. Dynamo totiž udolalo v prodloužení favorizovanou Plzeň 3:2. V utkání několika zvratů se o rozhodující gól postaral Martin Kaut.  

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Plzeň

Olomouc - Liberec 1:4

Stoprocentní bilanci si v úvodu nejvyšší soutěže drží Liberec. Bílí Tygři totiž po sedmibrankové demolici Pardubic opět zvítězili, konkrétně v Olomouci 4:1. Rozhodli třemi brankami ve třetí třetině, když tu rozhodující dal v čase 40:09 útočník Tomáš Filippi. Hanáci prohráli stejným výsledkem, jímž vyhráli v pátek ve Zlíně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Liberec

Sparta Praha - Zlín 3:0

Po porážce 3:5 v Plzni si sparťané spravili chuť a zdolali Zlín 3:0. Z přesilovek skórovali Roman Horák s Andrejem Kudrnou a konečný výsledek stanovil Milan Jurčina při power-play Beranů. Domácí brankář Matěj Machovský zastavil všech 21 střel hostujícího celku a připsal si první čisté konto v sezoně. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Zlín

Karlovy Vary - Třinec 2:5

Poslední korunovaný mistr otevřel letošní extraligový ročník vítězně. Hokejisté Třince totiž uspěli v Karlových Varech, které zdolali 5:2. Dařilo se zejména členům druhého útoku - bratři Ondřej a Michal Kovařčíkové jednou skórovali, Polák Aron Chmielewski přidal dvě asistence. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Třinec

Mladá Boleslav - České Budějovice 5:2

První domácí utkání v sezoně, první vítězství. Hokejisté Mladé Boleslavi nezaváhali s Českými Budějovicemi, které porazili 5:2. K úspěchu přispěli zejména členové elitní formace - David Ščastný vstřelil dva góly a Radim Zohorna zapsal tři asistence. Motor, nováček nejvyšší soutěže, proto i nadále čeká na první bod. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - České Budějovice

Hlavní zprávy

Nejčtenější články