Soutěž s Peugeot Rally Cupem

Správné odpovědi a losování výherců prvních třech kol.

Svezení v závodním Peugeotu, půjčení nového Peugeotu 208 na měsíc zdarma, značkové oblečení a další věcné ceny od Peugeotu a Peugeot Sportu – takové jsou výhry v soutěži s Peugeot Rally Cupem 2020.

O hlavních cenách se bude rozhodovat na konci sezóny. Dílčí vítěze ale vylosujeme už v každém z jednotlivých kol, kterých by mělo být osm. První tři kola máme za sebou. Výherce z celkem 157 správných odpovědí vylosoval René Dohnal – jestli jste mezi nimi, můžete zjistit v následujícím videu.

Zde jsou pravidla soutěže a zadání prvních třech kol.

Správné odpovědi:

1. Rally Bohemia – v reportáži jste hledali skrytou ikonku. Byl na ní vyobrazen Peugeot 206 WRC Štěpána Vojtěcha a ve videu se objevila v čase 7:42 – 7:47.

2. Rally Příbram – úkolem bylo spočítat, kolikrát dle použitých výňatků onboardů René Dohnal a Robert Hordossy ve vozech Peugeot 208 Rally 4 změní rychlostní stupeň. Vodítkem byl ukazatel zařazené rychlosti v obou vozech. Jako správnou odpověď jsme uznávali 15 i 16 přeřazení.

3. ValMez Rally – opět šlo o všímavost. Otázka zněla, z kolika vozů jsme v reportáži použili onboard? Byl to chyták, protože onboardů bylo pět, ale jen ze čtyř aut, záběry od Dominika Brože se objevily dvakrát.

Další kola budou následovat v nejbližších dnech a týdnech. Držme si palce, ať můžeme úkoly pořád schovávat do reportáží ze závodů…

Komentářů celkem: 0
Pro komentování je třeba se nejprve přihlásit!

Je aktivovaný AdBlock nebo jiný blokátor reklam!
Pokud chcete náš web používat, vypněte ho prosím. Děkujeme!