Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Módní kritička Ina T. o módě z Fashion Weeku: Nevkus Kopíncové, stylová Krainová a "válka barev" Jirešové

/
  • Jak hodnotí Ina T. módu z Fashion Weeku?
    21. září 2020 ● 05:27

    Pro mnohé je svátkem módy, ale i místem, kam vytáhnout ty nejextravagantnější kousky, často až na hranici nositelnosti. Podzimní Mercedes Benz Prague Fashion Week jasně ukázal, které tuzemské hvězdy oplývají vkusem a tolik žádanou osobitostí a kdo se svým outfitem na módních shows pohořel.

  • 1.

    Fashion week

    Prominentní, davy módy chtivých návštěvníků přitahující Fashion Week se pod záštitou známé automobilky koná v Praze dvakrát ročně jako součást celosvětových týdnů módy. Ačkoliv jde především o podporu lokálních návrhářů, prezentující tvorbu na mole, svoji pomyslnou runway mají i návštěvníci akce. Maraton přehlídek je příležitostí zazářit, urvat si svých 15 minut slávy a díky originálnímu outfitu být zachycen fotografy street style. Možnost předvést to nejlepší ze svého šatníku si pravidelně nenechávají ujít nejen influenceři a módní exhibicionisti, ale i áčkové celebrity, jež svojí snahou blýsknout se přisuzují módnímu eventu zaslouženou váhu.
    Móda z Fashion Weeku
    Autor: archiv

  • 2.

    Jana Plodková: Jednoduché, leč efektní  - 1

    Herečka Jana Plodková (39) patří mezi málo vyvolených, kterým byl módní cit darován do vínku. Nemá zapotřebí snižovat se k tělo vulgárně odhalujícím modelům, naopak si roky drží vysoký standard vytříbenosti jí vybraných kousků šatníku. Na přehlídku Jakuba Polanky dorazila v saku z jeho kolekce, kterou prezentoval v roce 2014. Sako nechala zcela správně jako výrazný statement piece vyznít vedle střihově i barevně neutrálních kousků, které dominantnost originálního svrchníku úspěšně stvrdily. Fashion weeku hodné outfity mohou být svojí podstatou i relativně minimalistické. Pokud mají koncept.

    Jana Plodková
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Ivana Jirešová: Válka barev - 2-

    Na módním maratonu nechyběla ani lokální značku Leeda dlouhodobě podporující herečka Ivana Jirešová (43), která v jejím modelu dorazila na jednu z přehlídek. Divoce vzorované, od pasu lehce rozšiřující se šaty s vrstveným detailem v dekoltu mají agresivní gradaci barev, která oku příliš nelahodí. Chce se zmínit, že má značka i mnohem povedenější grafikou ovlivněné modely, ale Jirešová, kromě příliš elegantních náušnic jejich vynesení s pomocí bílých doplňků relativně zvládla.

    Ivana Jirešová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Simona Krainová: Zvony jsou in - 1

    Monochromatický černý outfit oblékla modelka Simona Krainová (47) na přehlídku úspěšného, celebritami i módními odborníky opěvovaného návrháře Zoltána Tótha. Kosticemi vyztužený sexy top zastrčený do extra trendy širokých zvonů a over size dlouhé lesklé sako prokázaly, že černo černý outfit nemusí být nutně nezáživná nuda. Zvonáče, ač se jim české ženy stále nepochopitelně brání, vytváří sexy siluetu a dokáží vyvážit mnohé nedostatky postavy.

    Simona Krainová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Karolína Kopíncová: Propadák “stylisty“ - 5

    Aktuální vítězka přežité a u veřejnosti téměř ignorované soutěže Miss Karolína Kopíncová (22) svůj módní směr zjevně hledá. Už teď můžeme říct, že spolupráce s béčkovými celebritami oblíbeným “stylistou“ Sam Dolce tím správným ukazatelem stylu není. Důkazem budiž nemožná kombinace relativně elegantního kostýmku Guess v jasné inspiraci Chanel a k rozkroku sahajících šněrovacích zlatých gladiátorek na jehle hodící se jen a pouze na pódiová vystoupení svršky odkládajících tanečnic. Umění kombinovat nekombinovatelné žádá vkus a vytříbenost. V tomto případě absentuje obé.

    Karolína Kopíncová
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Dara Rolins: Zahalena v luxusu - 1

    Zpěvačka Dara Rolins (47) nezklamala. Temně modré, hedvábné žakárové šaty s manžestrovým efektem a srdíčkovým výstřihem doplňují odepínací transparentní tylové rukávy a vyšívaný kulatý límeček. Romantiku v hodnotě 60 000,- shazují ze síťoviny vyrobené špičaté kotníkové boty do špičky a bílá kabelka, jež celek příjemně rozbíjí. Elegantní outfit i doplňky od luxusní značky Fendi zpěvačce svědčí, a to navzdory tomu, že její běžné outfity mají k uhlazené lady daleko a inklinuje spíše ke sportovně laděným modelům.

    Dara Rolins
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Nikol Švantnerová: Mainstream trendy - 3

    Že má modelka Nikol Švantnerová (27) skvělou postavu, je dlouhodobě známo, neb ji ve svých outfitech často odhaluje. Nejinak je tomu u kombinace podprsenkového topu, těsně pod zadek šahajících šortek a černého prodlouženého saka, které alespoň taktně drží zbytek odhalené kůže ve skrytu. Komplet se dá nazvat rockově uceleným, zapadajícím do tématu party, ale též neoriginálně mainstreamovým. Modelka dlouhodobě opomíná možnost vytvoření si vlastního stylu, což je překvapivé zvlášť proto, že se pohybuje v tak inspirativním prostředí módy. Místo toho jen kombinuje v řetězcích dostupné trendy tisíckrát viděné na instagramu.

    Nikol Švantnerová
    Autor: Profimedia
  • 8.

    Galerie

    Na další snímky z Fashion Weeku se můžete podívat do naší galerie...

     

    VIDEO: Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka

    Video
    Video se připravuje ...

    Tragický rok návrháře Laffity: Koronavirus mu vzal tátu. Teď přišel o synovce a milovaného mazlíčka Kisa Císařová, Aleš Brunclík

    Fotogalerie
    92 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

nazor: Kazdej se nekdy splete...tak za 3, stejně je to málo. A co se tyce Krainove mně se libi, nic proti ni nemam, akorat, že nenosi nic atraktivniho v posledni dobe, a to nemyslím neco vulgarniho, proste neco zajimaveho. A kdyz uz nekam jde, tak rekne, ze si roztrhla zip a vezme si místo toho hadr, ktery vypada jako by ho vytahla z popelnice nebo často nedodržuje předepsaný dress code v určité barvě a vymlouva se, to známe...

(25. 09. 2020 18:02)

Alžběta Herenová: Asi ste slepá, ale Svantnerova dostala za 3, ne za 5 a Krainová je kočka, není ji co vyčíst

(24. 09. 2020 07:39)

nazor: Jsem sice taky starsi rocnik, ale taky mě to zaujalo, stary dostanou za 1 a mlada kocka Svantnerova za 5, to je zavist trapne kriticky Iny. Pritom Plodkova si asi nemela co vzit na sebe, ostatne vypada skoro vzdycky antisexy. A Krainova v posledni dobe taky nema na sobe nic atraktivniho, asi taky ceka kdo ji co pujci, aby to nemusela kupovat. Mimochodem na jedne fotce v galerii je ta kriticka Ina k smichu.

(22. 09. 2020 22:47)

Alžběta Herenová: Asi je redaktorce zrovna tahle skvadra simpaticka, když konečně někoho chválí

(21. 09. 2020 12:32)

Marketa Nováková:

(21. 09. 2020 09:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy