FCSB angažovalo dva nové hráče a na Liberec se naladilo výhrou

21.09.2020, 15:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
hromdopolice

Pár kluků se jim ještě uzdraví a ty ztráty tam nebudou moc znát. Pro Slovan aspoň dobře, že Coman se určitě dohromady nedá, i když mu to nepřeju.

Reagovat
veikko

Jediný, u koho je šance na uzdravení, je střední záložník Oaida nebo krajní bek Soleidis, zbytek má buď koronavirus a nebo vážnější zranění.

Reagovat
Alan_Shearer

Coman je sto pro out jo?

Reagovat
veikko

Měl by být minimálně do 15. října mimo hru, ale kdo ví, jestli Rumuni nemlží... Každopádně v současné formě je Man stejně ještě nebezpečnější.

Reagovat
veikko

Takže aktualizované absence FCSB jsou :

GK Vlad (přivedli náhradu)

CB Cristea, Miron, Briceag

LB/RB Creţu, Soleidis, Mihai

CM Moruţan, Vînă, Popescu, Filip, Nedelcu, Oaida, Pandele

AM Tănase, Olaru

RW/LW Buziuc, Coman

CF Buş

To prostě Liberec musí úplně s přehledem dát. Ze základní jedenáctky zbyli 2 hráči (Man, Panţîru) a z hráčů, co chodili aspoň z lavičky, jen jeden. Docela je lituju, mají fakt pech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele