Moje sladké tajemství

Další dítě, nebo rozvod kvůli milence?

Své soukromí si střeží tak dokonale, že se u nich může odehrávat cokoli!

Zatímco úspěšný hudebník a herec Vojtěch Dyk (35) je fanynkami stále milován a z profesního hlediska se mu velmi daří, jeho manželka Tatiana Vilhelmová (42) jakoby zmizela. Co se u nich doma doopravdy děje?

 

Nelze si nevšimnout, že se od minulého podzimu herečka Tatiana Vilhelmová jakoby stáhla z veřejného života, a když už se ukáže, je to opravdu jen málokdy. Není tak nijak šokující, že se okamžitě vyrojily spekulace o tom, co se to vlastně mezi ní a jejím mladším manželem Vojtěchem Dykem děje.

Když už se tento slavný pár ukázal na nějakém večírku či akci, vypadali, jakoby se nemohli sebe navzájem nabažit a dá se říct, že svou náklonnost až přeháněli. Dávali si žhavé polibky a nemohli se od sebe odtrhnout.

Jenže s postupem času to vypadá, že to je celé jen jedno velké divadlo na veřejnost. Je to totiž spoustu věcí, ve kterých asi nemají jasno a často se kvůli nic hádají!


Snaží se co nejvíce o dítě?

Již minulý rok na podzim herečka oznámila, že si bude dávat od práce minimálně roční pauzu. Z jakého to bylo důvodu však neuvedla. Jen se zmínila, že cítí, že ve své herecké kariéře dosáhla nějakého bodu a teď se chce rozhlédnout jestli v tom pokračovat, nebo zda jsou i jiné cesty.

Není však žádným tajemstvím, že Vilhelmová už dlouhé roky touží potom, aby přivedla na svět ještě jedno dítě a to ideálně holčičku. Zatím se jí totiž poštěstilo mít tři syny a právě vymodlená holčička by jí jistě udělala největší radost.

Dá se tedy předpokládat, že hlavním důvodem mohlo být právě založení rodiny. Vždyť si Tatiana jistě uvědomuje svůj věk a pokud chce být ještě čilou maminkou, má na to akorát tak akorát čas.


Prochází si krizí

Nejhorší na tom však je, že herečka si sama prochází také krizí co se práce týká, a proto asi není její psychické rozpoložení zrovna nejlepší, a dítě by tak možná sloužilo jen jako záplata na její aktuální bolest.

Rozpovídala se například o tom, jak jsou teď všechny scénáře povrchní a ploché a nedokáže se do těchto rolí proměňovat. O to horší je, že například toto léto přišla i o svou roli v představení Meda, kde byla hlavní tváří a všichni na něj chodili hlavně kvůli ní.

I když se oficiálně tvrdí, že problém byl hlavně ze strany herečky a s agenturou se nedomluvila na podmínkách, není dodnes objasněno, jaké byly hlavní důvody. „Meda bude, ale bude beze mě, takže jí nechci dělat reklamu,“ řekla stroze Vilhelmová, kterou v roli nahradily herečky Tereza Ramba (31) a Pavla Beretová (36).


Chtěl by utéct za hranice

Navíc se šušká o tom, že z rozhodnutí své manželky nemá být příliš nadšený ani samotný Vojtěch, který je velmi ambiciózní a asi by to samé očekával i od své ženy. A pokud ta na něj tlačí s dalším potomkem, není vyloučeno, že mu tím pořádně leze na nervy.

Vždyť jemu se teď pořádně daří a dokonce natočil album v Americe. A s tím samozřejmě přišly i spekulace, že by se právě tam Dyk jednoho dne rád odstěhoval.

Jelikož se mu i tam daří, jistě by se dokázal prosadit i za velkou louží a měl by tam mnohem více možností. Jenže co mu na tohle asi říká herečka? Ta by si tam pravděpodobně ani neškrtla. Jenže není to právě to, o čem s ní? Být doma s dětmi?

 

Našel si milenku?

Jenže nic nenasvědčuje tomu, že by si ji tam chtěl vzít Vojtěch se sebou. V poslední době to vypadá, že mu spíše vyhovuje styl „vlka samotáře“, který si dělá to své okolo práce a ostatní ho příliš nezajímá.

Jakoby se snad i poohlížel po jiné ženě, nebo už dokonce nějaký vztah s nějakou měl. Vždyť by to nebylo poprvé, co by se o tom mluvilo. Podobné zvěsti kolovaly i v době, kdy účinkoval jako porotce v soutěži The Voice Česko Slovensko.

Tam se měl zakoukat do nějaké mladé dívky, což ale očividně nijak nedopadlo. Není ale vyloučeno, že je tomu teď jinak. A jelikož se o jejich soukromí příliš neví, může ze dne na den přijít zpráva o tom, že se rozvádějí, nebo že naopak čekají další miminko.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden