Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Filmový Warcraft údajně čeká reboot. Kdo by ho mohl natočit?


ikona
do_Od
Chris PrattdrbyHenry CavillhraLegendaryPeter JacksonrebootWarcraft
Místo dvojky nás údajně čeká reboot. O čem by mohl být a kteří herci jsou zvažováni do hlavní role? 

Filmový Warcraft je dodnes nejvýdělečnější herní adaptací všech dob. Jenže s kupou „ale“ k tomu. K těm 439 milionům dolarů celosvětově totiž z velké části přispěla Čína, kdežto z USA si film odnesl jen 47. Což je taky důvod, proč se Warcraft na rozdíl od takového Detektiva Pikachu nikdy nedočkal pokračování, natož celé trilogie, jejíž příběh byl v podstatě hotový. Co dál? Značka má v herním světě pořád váhu a po seriálu ve stylu blizzardích cinematic trailerů fanoušci volají už roky. V posledních dnech ale na internetu začínají kolovat zvěsti o filmovém rebootu.

Vše začalo asi před týdnem, kdy se na internetu objevily nové spekulace, že studio Legendary místo sequelu vsadí na nový příběh, s novými postavami a novými herci. Server We Got This Covered následně uvedl, že informace pochází ze stejného zdroje, který jim potvrdil návrat Bena Afflecka do role Batmana, jenže záhy přispěchal s dalšími dvěma novinkami, které už zní zatraceně podezřele.

Tou první je, že by si hlavní roli v novém filmu mohl zahrát Chris Pratt, což zní jako hodně náhodný výběr pro blíže nespecifikovanou roli – ale budiž, nicméně tou druhou je, že za kamerou by si pak studio údajně přálo Petera Jacksona. Toho Jacksona, který několik let strávil natáčením dvou obřích fantasy trilogií, a který by s největší pravděpodobností do třetí už v životě nešel. Celé to tak začíná maličko smrdět spíš jako zbožné přání fanouška za klávesnicí než nějaké reálné dění.

Bokem těchto zpráv se taky objevila upravená fotka Henryho Cavilla jako prince Arthase – což je mimochodem jeden z nejpravděpodobnějších námětů budoucího rebootu (jestli se ho někdy dočkáme), jelikož po příběhu nejikoničtějšího záporáka celého Warcraftu toužili fandové už dávno před prvním filmem a jeho výhoda spočívá především v tom, že se jedná v podstatě o uzavřený příběh, který lze odvyprávět i jako jeden film. A co se Cavilla týče, ten by dával největší smysl, jelikož se jedná o další z jeho geekovských lásek, se kterou podobně jako v případě Zaklínače strávil nezdravé množství času. Nehledě na to, že se na Artahase celkem hodí.

Tak či tak, Blizzard čerstvě oznámil svůj virtuální festival BlizzCon na únor příštího roku, pokud se tedy chystají nějaká oznámení, je dost dobře možné, že se jich dočkáme právě tam. Do té doby, jako se všemi podobnými drby, berte vše s velkou rezervou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace