22. září 2020 • 14:25

Forma v extralize: Liberec má prince z pohádky. Motor jako lovec mamutů

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Forma v Tipsport extralize: Ladislav Šmíd je pro Liberec jako pohádkový princ, České Budějovice připomínají lovce mamutů proti tankůmForma v Tipsport extralize: Ladislav Šmíd je pro Liberec jako pohádkový princ, České Budějovice připomínají lovce mamutů proti tankůmFOTO: koláž iSport.cz

    V úvodních dvou nekompletních, ale přeci jen odehraných kolech hokejové Tipsport extraligy se již ukázalo, které kluby nastoupily do nové sezony se skvělou i naopak špatnou formou. Deník Sport rozebral ve svém žebříčku všech čtrnáct týmů české nejvyšší soutěže. O tom, jak působily jejich (ne)předvedené výkony na startu ročníku si přečtěte v článku iSport.cz.  

  • České Budějovice

    Kdyby se dávaly body za nadšení, mají jich už sedm. Jenže v dovednostech zatím připomínají lovce mamutů, jak bojují proti tankům. Pazourek tady prostě už nestačí. Chce to přezbrojit.

    Na extraligovou premiéru v Českých Budějovicích nebude gólman Marek Čiliak vzpomínat v dobrémFoto Michal Beranek / Sport

  • Zlín

    Posily nepřišly, peníze nejsou, generální manažer není. Dobré zprávy? Minimálně jedna pro trenéra určitě. Nemá ho kdo odvolat, tiskový mluvčí to asi neudělá. Takže geniální mustr na „klid na práci“.

    Gólman Libor Kašík ze Zlína inkasuje brankuFoto ČTK / Šimánek Vít

  • Litvínov

    Tráva , kam se podíváš aneb Jak krásně se dá poděkovat legendě, ukázali v Litvínově. Billboardy a plakáty zaplavily hokejové město. Vtipné je, že šlo o parádní akci fanoušků. Vlastně to vtipné vůbec není, Vervo.

    Litvínovští hokejisté se radují z góluFoto ČTK / Hájek Ondřej

  • Kometa

    Kdepak, tady všichni táhnou za jeden provaz. Když má koronavirus jeden, tak rovnou celá šatna, takže 22 nakažených. Pánové, přiznejte se, koho napadlo pít ionťák archivním brčkem z Techtle Mechtle?

    Ani Kometa oproti předchozí sezoně své dresy výrazně neobměnilaFoto ČTK / Václav Šálek

  • Vítkovice

    V klubu už našli recept, jak na to. Nehrát vůbec. Ve velkých nervech se Ostravané na jaře jen tak tak zachránili. Nyní nesehráli ani minutu a vida, v tabulce jsou desátí. Pěkný pokrok vzhůru. Na tom už se dá stavět.

    Vítkovice přišly s novými dresy, kterému nedominuje hlavní logoFoto HC Vítkovice Ridera

  • Pardubice

    „Není mi patnáct, vím jak se správně připravit na sezonu,“ hlásil Stěpan Zacharčuk do Pardubic v červenci. Asi se doma chystal pečlivě, ale na extraligu ne. Nestíhá, nehraje. Nepotřebuje malinko poradit?

    Stěpan Zacharčuk v pardubickém dresuFoto ČTK

  • Karlovy Vary

    To chtěly Vary doma koumat gól Třince přes trenérskou výzvu. Jenže jako kdyby tam problikával sovětský televizor Šilelis z roku 1972. Obrazovka se nechytla, sorry, máte smůlu. To nikdo telku nekontroloval?

    Karlovarští hokejisté se radují z góluFoto ČTK / Kubeš Slavomír

  • Olomouc

    Obránce Rangers Hájek ohlásil, že jde do Olomouce. Olomouc vykuleně reagovala, že o tom nic neví, a pro jistotu tuhle akci nebude komentovat. Máme to. Že on agent Allen Walsh poslal mail na Sigmu?

    Olomoučtí hokejisté se radují ze vstřelené brankyFoto ČTK / Glück Dalibor

  • Sparta

    Před rokem zápas s Plzní znamenal, že skoro na celou sezonu vypadl Kvapil. Tak teď před Plzní vypadl Kvapil radši preventivně, naštval trenéry, v klubu skončil. Rozdíl? Pro Spartu cca 6 milionů plus.

    Sparťanský obr Milan Jurčina (uprostřed) slaví se spoluhráči domácí výhruFoto ČTK / Šimánek Vít

  • Mladá Boleslav

    Hráčem 2. kola byl vyhlášen Radim Zohorna. Borec, u nějž nechybělo málo, a pro velký hokej byl nenávratně ztracen. Naštěstí se ho ujali tam, kde umí pátrat, piplat a rozvíjet. Penguins se nechávají děkovat.

    Karlovy Vary - Mladá Boleslav: Po zmatcích v domácí obraně snížil Zohorna, 3:2
    Video se připravuje ...

  • Třinec

    Tak dlouho se ladila pojistná smlouva Marka Zadiny, až podpis nestihl ani uschnout a už se řeší její náležitosti. Hvězdička Detroitu bude kvůli zranění možná až šest týdnů mimo. Auuu, to bolí! I pojišťovnu.

    Posila z Detroitu Filip Zadina v akci.Foto Michal Beránek (Sport)

  • Plzeň

    Přijít do kabiny, kde vládne lídr Milan Gulaš a kouč Čihák umí zařvat, že máte chuť tiše vysublimovat na zubařské křeslo? A je vám šestnáct let? Už musíte něco umět. Smekáme před Davidem Jiříčkem!

    Šestnáctiletý obránce Plzně David Jiříček se raduje z první extraligové trefyFoto ČTK / Vostárek Josef

  • Mountfield HK

    Cítili jste, jak mu budějovické tribuny chtějí dát za vyučenou. Za to, že sem odjela před sedmi lety licence na extraligu, kádr i kostka s pračkou. Aby to Motor ukázal i na ledě? Hodně polívčičky bude muset spapat, 5:1 pro Hradec.

    Kapitán Hradce Králové Radek Smoleňák (uprostřed) oslavuje gól svého týmuFoto Michal Beranek / Sport

  • Liberec

    Dva zápasy, šest asistencí, obránce Ladislav Šmíd vypadá jak pohádkový princ, který umí měnit věci dotekem ve zlato. Proč ho Liberec ještě nenechal osahat všechny kliky v hale? No, asi by dostal COVID-19.

    Liberecký bek Ladislav Šmíd se na debaklu Pardubic podílel čtyřmi asistencemiFoto ČTK / Petrášek Radek

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud