Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Brno dotáhlo příchod vytoužené posily. Smlouvu podepsalo s Gajičem

Vytoužená posila do obrany dorazila. Fotbalisty Brna posílil srbský stoper Zoran Gajič, jenž už v letech 2015–2019 působil v české lize v Bohemians Praha a ve Zlíně. Třicetiletý rodák z Bělehradu podepsal ve Zbrojovce smlouvu do konce sezony s opcí.

Zoran Gajič
zdroj: Twitter Zbrojovka Brno

Gajič je v Brně od minulého týdne a s klubem trénoval. Transfer byl uzavřen až nyní kvůli zdržení ze strany bulharského svazu. V minulém ročníku hrál Gajič za tamní klub Arda Kardžali.

"V Bulharsku jsem se cítil dobře, na jaře ale přišel koronavirus, soutěž se přerušila, z klubu odešel sponzor a dohodli jsme se na ukončení smlouvy. Měl jsem několik nabídek z různých zemí, budoucnost jsme zvažovali i s ohledem na to, že se nám narodilo druhé dítě. Pro Brno rozhodlo to, že zdejší prostředí dobře znám, domluvím se tu," řekl Gajič webu Zbrojovky.

Srbský fotbalista se vrací do známého prostředí české ligy, kde už odehrál 104 zápasy a vstřelil jeden gól. "Moc se na nový tým těším. Město celkem dobře znám, hrál jsem tu jako soupeř, hrával tu můj velký kamarád Rafael Acosta," uvedl Gajič, jenž se Zlínem v roce 2017 získal národní pohár a následně si zahrál Evropskou ligu.

Brněnský nováček první ligy má zatím ze čtyř zápasů v sezoně pouze bod a se skóre 4:11 uzavírá tabulku.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články