Gajič měl několik nabídek z různých zemí. Proč ukázal právě na Zbrojovku?

Gajič měl několik nabídek z různých zemí. Proč ukázal právě na Zbrojovku?

S marodkou bojující Zbrojovka, jež je v tabulce osmnáctá, čili poslední, se konečně dočkala potvrzení příchodu třicetiletého srbského stopera Zorana Gajiče, jenž už v české lize nastupoval za Klokany či Ševce.

Zkušený rodák z Bělehradu, jenž naposledy působil v bulharské lize, se v novém působišti dohodl na smlouvě do konce sezony s opcí na další spolupráci...

"V Bulharsku jsem se cítil dobře, na jaře ale přišel koronavirus, soutěž se přerušila, z klubu odešel sponzor a dohodli jsme se na ukončení smlouvy. Měl jsem několik nabídek z různých zemí, budoucnost jsme zvažovali i s ohledem na to, že se nám narodilo druhé dítě. Pro Brno rozhodlo to, že zdejší prostředí dobře znám, domluvím se tu," uvedl na webu fczbrno.cz Gajič.

"Moc se na nový tým těším. Město celkem dobře znám, hrál jsem tu jako soupeř, hrával tu můj velký kamarád Rafael Acosta. A znám dobře i hráče, kteří tu působili. Mira Marković, Mihailo Jovanović. Se Stefanem Mitrovićem jsem dokonce hrával za FK Rad," podotkl stoper, jenž bude nosit na brněnské štaci trikot s číslem 15.

Ve Fortuna:lize dosud někdejší součástka Partizanu Bělehrad odehrála 104 utkání s bilancí jedné branky. Vystoupení číslo 105 se pravděpodobně dočká v neděli 27. září v Doosan Areně proti Viktorii Plzeň.

Uchlácholí podplukovník Tvrdík plukovníka Prymulu? V červnu si to ministr zdravotnictví na Slavii pochvaloval