Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Módní policie plná bohyň: Lilia s hříšným dekoltem, barevný uragán Leichtová a kvítko Kuchařová

+ Dalších 10 fotografií
Politoložka, zastánkyně sexuálních a reproduktivních práv mužů a žen Lilia Khousnoutdinova (31) uspořádala slavnostní křest kalendáře pro rok 2021 Jsem žena, jsem bohyně, na který dorazily například Kristýna Leichtová (35), Gabriela Partyšová (42), Olga Lounová (39), Veronika Kašáková(30), Kateřina Sokolová (31), Zuzana Jandová (33), Taťána Kuchařová (32) nebo Sara Sandeva (23).

Velkolepý křest kalendáře a knihy se konal ve stylové restauraci Food Lab a nenechala si ho ujít ani modelka Taťána Gregor Brzobohatá, která do společnosti vynesla decentní květované šaty a doplnila je béžovým psaníčkem a lodičkami stejné barvy.

Taťána se mezi ostatními ženami s květovaným modelem vyjímala a neskutečně jí to slušelo. Herečka a maminka Kristýna Leichtová zvolila outfit á la barevné tornádo a mezi přítomnými byla nepřehlédnutelná.

Kristýna nedávno porodila svoje druhé dítě a na to, že si s postavou rozhodně nedělá žádné starosti, vypadá výtečně. Hvězda Ulice Sara Sandeva dorazila celá v černém, místy působila velmi smutně.

Zato modelka Zuzana Jandová přišla ve výtečné náladě a rozdávala úsměvy na všechny strany. Pro redakci eXtra.cz se rozpovídala na téma ženství. "Ženy by si nikdy na sobě neměly přestat vážit svého ženství. Zkrátka se nenechat svést do toho být mužem a dělat věci jako muži, přestože muži dělají věci skvěle, ale já jsem žena a mohu si to dělat po svém. Když se řekne žena, tak pro mě je to srdce," prozradila.

Důležité je nezaseknout se ve stereotypu

Patronka projektu Lilia Khousnoutdinova pro eXtra.cz popsala, co by si z její knihy Jsem žena, jsem bohyně ženy měly vzít nebo se inspirovat. "Nesnažíme se předstírat, že bychom my pozemské ženy byly ve smyslu velká matka bohyně, ve smyslu nějakého náboženského významu, to ne. Je to taková paleta možností, v něčem inspirací, v něčem možná varováním, které my můžeme použít k tomu, abychom si řekly, že je tolik různých cest nebo způsobů, jak být ženou. Všechny jsou hodnotné a zajímavé a myslím si, že je to důležité, abychom se nezasekly v nějakém stereotypu."

Související články

Další články

Nejnovější kauzy