Vážná nehoda na Švestkové dráze: Motorkář se těžce zranil, letěl pro něj vrtulník
Foto: Švestková dráha. Zdroj: Facebook
Litoměřice

Dlažkovice - V úterý došlo na železničním přejezdu v Dlažkovicích k vážné dopravní nehodě motorkáře, který narazil do zabezpečovacího zařízení a těžce se zranil. Do nemocnice ho transportoval vrtulník letecké záchranné služby. O nehodě informovala na svém Facebooku Švestková dráha.

Švestková dráha vede po jižním úpatí Českého středohoří z Mostu do Litoměřic. Každodenní provoz tu byl obnoven loni.

"Ani Švestkové dráze se nevyhýbají nehody, nad kterými zůstává rozum stát. Neukázněný motorkář v úterý v Dlažkovicích ohrozil provoz vlaků a životy cestujících a svou nezodpovědnou jízdou navíc poškodil zabezpečovací zařízení tratě a těžce se zranil. Do nemocnice ho transportoval vrtulník. Vzhledem k tomu, že provoz vlaků a životy cestujících jsou prakticky každý den v ohrožení díky nezodpovědným řidičům, společnost AŽD žádá Policii ČR o aktivní kontrolu účastníků silničního provozu v místech křížení pozemních komunikací s železnicí," stojí na Facebooku Švestkové dráhy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru