Renata Langmannová PORODILA: Dceři dali netradiční jméno!

Renata Langmannová porodila. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2020 8:50

Gratulace novopečeným rodičům se v posledních hodinách jen hrnou. Renata Langmannová ve středu prozradila, že se stala maminkou. Dceři dali s manželem netradiční jméno, jehož nositelkou je jedna známá mecenáška umění.

Baby boom v českém šoubyznysu nebere konce. Ve 34 letech se v tomto týdnu stala poprvé maminkou Renata Novotná Langmannová, vítězka České Miss z roku 2006. Oznámila to ve středu večer na sociální síti.

Na instagramovém profilu rovněž zveřejnila fotku s miminkem a hrdým tatínkem. „Meda. Čtyři kilogramy největšího štěstí,“ napsala stručně a výstižně novopečená maminka. Dcera přišla na svět již v úterý 22. září v pražském Ústavu pro péči o matku a dítě.

Modelce se těhotenství podařilo poměrně dlouho tajit, oznámila ho v květnu letošního roku. S miminkem v břiše, ačkoliv o něm tou dobou ještě nevěděla, zvládla ještě absolvovat náročný výstup na nejvyšší africkou horu Kilimandžáro.

Zatímco pro Langmannovou jde o prvního potomka, její muž už jedno dítě z předchozího vztahu má. Novotný je známou tváří ve světě sportu, především se točí kolem zápasů MMA.

Témata: Renata Langmannová