Velké díky! Hudební festival Párty pomáhá vynesl celkem 121 809 korun
Hudební festival Párty pomáhá vynesl celkem 121 809 korun. Foto zdroj: Město CHomutov
Chomutov

Chomutov - V neděli 20. září od 13 hodin se konal charitativní hudební festival pro celou rodinu Párty pomáhá Nikolce a Magdalence. Hned na dvou scénách v areálu Kamencového jezera a na Letním kině proběhla bohatá kulturní produkce, jejíž výtěžek putoval na dobrou věc.

„Když se na nás obrátili místní muzikanti ohledně pořádání charitativního koncertu, neváhali jsme ani chvilku, ten nápad se nám velice líbil a udělali jsme dobře. Nedělní odpoledne se vydařilo a podstata akce se naplnila. Díky akci Párty pomáhá, podstoupí Nikolka s Magdalenkou intenzivní neurorehabilitační péči“, řekl náměstek primátora Milan Märc a dodal, že celý výtěžek z akce 121 809 korun bude předán nemocným holčičkám.

Návštěvníci si mohli užít skupiny Trautenberk, Experience, Abdera, Madras, CopaCaband, zpěváky Michala Horáka, Adélu Radimcovou a Matěje Koudelku nebo youtuberku Mínu. „ Na vstupném se vybralo 95 509 korun, hudební skupina Trautenberk věnovala ze svého honoráře 20 000 korun, dražba předmětů a tržba z nafukovacích atrakcí pak vynesly dalších 6 300 korun“, řekl spoluorganizátor akce Bedřich Fryč, ředitel Chomutovské knihovny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru