Teorie velkého třesku: Paní Wolowitzová a její nezapomenutelný "krocbůčryb"

Teorie velkého třesku: Paní Wolowitzová a její nezapomenutelný "krocbůčryb"
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2007 vtrhl na televizní obrazovky americký sitcom The Big Bang Theory, který si ihned získal velkou popularitu. Postupně dobyl přední místa filmových žebříčků.

Děj se odehrává v jednom domě v Pasadeně, kde žijí dva vědci Leonard Hofstadter a Sheldon Cooper. Jejich nudný život plný vědátorských řečí a hraní her na počítači okoření přitažlivá Penny, která se přistěhuje do bytu naproti. Svým bezprostředním přístupem si brzy získá přízeň obou vědců i jejich dvou přátel Rajeshe Koothrappaliho a Howarda Wolowitze.

Čtěte také: Paní Wolowitzová z Teorie velkého třesku: Budete překvapeni, jak milý obličej vlastní žena s tak protivným hlasem

Howard Wolowitz je směšný malý židovský mužíček, stále bydlící v domě své matky. Howardův otec opustil Debbie Wolowitzovou v době, kdy byl Howard malý chlapec. Debbie zůstala na výchovu syna sama. Jedná se však o ženu s velmi ráznou povahou, která Howarda nejčastěji vytáčí svým křikem a neustále ho ztrapňuje před jeho přáteli.

Čtěte také: Teorie velkého třesku: 12 nejzajímavějších faktů ze zákulisí

Tato postava nikdy není vidět, pouze je slyšet a kolují o ní v seriálu nesčetné vtipy. Matka Wolowitzová byla zpočátku pouze žena, se kterou se Howard neustále překřikoval. Avšak později si ji ostatní protagonisté zamilovali také pro její skvělou kuchyni. Nejznámějším a nejdivnější jídlem v seriálu bylo její vyhlášené Krocbůčryb. Pokrm podávaný u Wolowitzů na Vánoce, skládající se z pečeného krocana, nadívaného bůčkem a rybou.

Čtěte také: 9 nejlepších hlášek z Teorie velkého třesku

Howardova manželka Bernardette měla s paní Wolowitzovou nejdřív složitý vztah. Později se však usmířily a k Howardovu zděšení se Bernardette začla podobat jeho matce a napodobovat její nepříjemný hlas. Zdrojem potíží mezi Bernardette a paní Wolowitzovou byla Howardova přílišná rozmazlenost. Po odchodu otce se z Howarda stal mamánek. Velkým problémem bylo v seriálu Howardovo stěhování k Bernardette. Neustále vyžadoval, aby trávili čas v matčině domě a nebyl schopen s ní začít žít plnohodnotný partnerský život. Brzy se však pochlapil a k Bernardette se nastěhoval.

Debbie Wolowitzová, ač neviděna je jednou z nejoblíbenějších postav v seriálu. Její hlas namluvila americká herečka italského původu Carol Ann Sussiová, která byla známá především na divadelních prknech.