Michelle Williams, novodobá Marilyn, oslavila čtyřicítku jako čerstvá maminka

Michelle Williams, novodobá Marilyn, oslavila čtyřicítku jako čerstvá maminka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodačka z americké Montany se objevila v seriálu Dawsonův svět, ve Zkrocené hoře, nebo ve snímku Venom. Se zesnulým hercem Heathem Ledgerem má dceru Matildu. Letos se opět stala matkou.

S Heathem Ledgerem má dospívající dceru

Jednou z nejvýznamnějších rolí, kterou dosud Michelle ztvárnila, je role Almy Beers ve snímku Zkrocená hora. Právě zde se při natáčení potkala se svým partnerem, Heathem Ledgerem. Za svou roli ve snímku, kde Michelle hraje manželku kovboje zamilovaného do jiného muže, obdržela herečka Zlatý glóbus a nominaci na Oscara. Dcera Matilda se zamilovanému páru narodila za několik měsíců po seznámení. Bohužel se ale malá Matilda ze svého tatínka nemohla příliš dlouho radovat. Dnes již čtrnáctiletá dospívající dívka o otce přišla v pouhých 2 letech, když zemřel po užití špatné kombinace léků na spaní.

Stala se podruhé matkou

Michelle, která si díky svým křivkám a uhrančivému pohledu vysloužila přezdívku „nová Marilyn,“ se po letech opět zamilovala. Herečka známá například z filmů Lassie nebo Parfém, se v červnu stala podruhé matkou. S filmovým režisérem snímku Hamilton, kterého si stihla během března letošního roku vzít, se jim narodilo miminko. Pár se zřejmě seznámil při natáčení seriálu Fosse/Verdonová, který Thomas Kail režíroval.

Kočka z Dawsonova světa

Většina z nás si Michelle pamatuje zejména ze seriálu pro teenagery Dawsonův svět. Tento úspěšný americký seriál se na televizních obrazovkách objevoval mezi lety 1998 až 2003. Za roli Jen Lindley byla herečka několikrát nominována na YoungStar Award. Jedna z hlavních postav seriálu se vyvíjela, a ze zpočátku problémové dívky se vyklubala citlivá a altruistická dáma, která prošla mnoha změnami i zkouškami osudu. Mimo jiné nelze opomenout, že ji doslova žrali všichni tehdejší teenageři.

Michelle Williams se narodila v Kalispell v americké Montaně 9. září 1980, letos se tedy zařadila mezi čtyřicátnice. A je to pořád kočka!