Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Nová komedie Bábovky: Jana Plodková po 13 letech opět odhodila stud

Jana Plodková dostala v Bábovkách roli prostitutky na vyšší úrovni.
Zdroj: se souhlasem CinemArt
+ Dalších 6 fotografií
role
Ve čtvrtek přichází do kin snímek Bábovky, natočený podle stejnojmenného knižního bestselleru Radky Třeštíkové. Jednu z hlavních rolí obsadila herečka Jana Plodková (39), která hraje prostitutku na vyšší úrovni Lindu. K této roli samozřejmě patří i odhalená kůže a diváci se tak mohou těšit, že Janu uvidí jen lehce zahalenou, stejně jako před 13 lety ve filmu Vratné lahve.

Ve snímku Bábovky budou diváci sledovat sedm vzájemně propojených postav, jejichž příběhy budou důkazem, že všichni jsme totiž propojeni. Vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Všichni jsme součástí té nejsložitější sítě, stejně jako filmová Linda, kterou si zahrála Jana Plodková

Herečka Jana Plodková se narodila v roce 1981 a poté, co vystudovala JAMU, bylo jasné, kam bude kariérně směřovat. Herectví, zpěvu a tanci se věnovala odmalička, před kamerou ale debutovala až v roce 2002 ve filmu Příběh vánoční.

Roku 2007 na sebe Jana upozornila rolí ve filmu Vratné lahve, kde ve svých 26 letech na odiv dala nejen svůj herecký talent, ale i svůdné křivky. „Čárkovaná“, jak jí přezdíval Svěrák s Janem Budařem, odhalila ploché bříško a drobná prsa v průsvitné košilce. V jedné ze scén se ukázala i v krajkových kalhotkách, kde ji Nela Boudová hladí po stehnech.

Jana Plodková ve filmu Bábovky

Oblíbená herečka v novém filmu podle stejnojmenné knižní předlohy hraje prostitutku Lindu. „Moje postava je Linda, jejím povoláním je služba mužům, které jí zprostředkovává její partner Marek neboli Marek Taclík Ano, je to prostitutka, ovšem na vyšší úrovni a postupem času zjišťuje, že současná práce a současný způsob života už nejsou tím, čím byly,“ popsala Plodková svou roli.

K její postavě patří i odhalování, pro Janu sice natáčení intimnějších scén nebylo úplně lehké, větší starosti si ale dělala se scénou, která se natáčela na římse šestého patra. „U každé odhalené scény jsem si říkala, to nedám. A dala. U římsy jsem si říkala, to dám. Dala, ale řeknu vám, že to byly nervy. To je jedno, že jsem měla lana a v pokoji je držel jeden silák a další byli na střeše. Ten pocit, že stačí pár centimetrů a letíte, je nepopsatelný. Měla jsem strach a opakováním dialogů nezmizel,“ vysvětlila herečka.

Odhalování

Ačkoliv se Jana Plodková odhalovala už ve filmu Vratné lahve a pro snímek Protektor musela nafotit akty, ve skutečnosti prostopášná rozhodně není. K povolání herečky ale občasné svlékání patří a zrovna u Jany diváky vždy potěší.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy