Cyklistka se zranila při pádu z kola. Policie hledá svědky nehody v centru Chomutova
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Ve středu 23. září krátce po 17té hodině došlo v Chomutově na kruhovém objezdu u bývalého zimního stadionu k dopravní nehodě.

Zatím neustanovený řidič s osobním vozidlem, pravděpodobně značky VOLVO XC 60, zlaté barvy, nezjištěné registrační značky, vyjížděl z ulice Palackého, přičemž nedal přednost v jízdě cyklistce na elektrokole značky Leader fox, která jela po kruhovém objezdu od ulice Školní. Ta následně upadla s kolem na komunikaci a utrpěla lehké zranění. Řidič s vozidlem VOLVO z místa bez zastavení ujel. Ke střetu vozidla s elektrokolem nedošlo.

"Žádáme tímto svědky popsané nehody anebo osoby, které by mohly poskytnout informace k uvedenému vozidlu či jeho řidiči, aby se obrátili na bezplatnou linku 158 nebo na Dopravní inspektorát Chomutov, nám. T.G.Masaryka 3100, tel. 974 447 250," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru