Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Covid útočí na známé tváře! Uzel, Bílá, Zagorová a další!!

/
  • Covid útočí na známé tváře! Uzel, Bílá, Zagorová a další!!
    23. září 2020 ● 07:45

    Snad všechny nějakým způsobem ovlivnil koronavirus – dokonce ani slavné osobnosti se tomu nevyhnuly. Někteří jen museli do karantény, jiní covidem-19 přímo onemocněli. Každopádně v obou případech to s sebou přineslo následky – například odložené či zrušené premiéry a představení.

  • 1.

    Radim Uzel (80), sexuolog: Přitížilo se mu

    Ještě před pár dny, když onemocněl, Radim Uzel prohlašoval, že mu sice není dobře, ale že se z toho dostane. V posledních dnech se ale jeho stav bohužel zhoršil! „Není mi lépe, je mi špatně a dnes jdu do nemocnice,“ potvrdil v úterý deníku Aha! nejhorší obavy.

    Radim Uzel
    Autor: Blesk:Ladislav Křivan

  • 2.

    Hana Zagorová (74) a Štefan Margita (64): Třikrát hurá!

    Dobrá zpráva přišla od Štefana Margity. „Třikrát hurá! Jsem venku a negativní,“ radoval se už v neděli. Doma je také jeho milovaná manželka, která musela být začátkem září hospitalizována. Zdravotní stav se jí totiž zkomplikoval i kvůli onemocnění krve, s nímž se léta léčí. „Je to strašná mrcha, tenhle virus. Už je to docela fajn, ale nebylo to tak úplně příjemný, mám-li říct pravdu. Opravdu to dá člověku, té jeho fyzické schránce, hodně zabrat,“ řekla v pořadu Showtime Zagorová.

    Štefan Margita a Hana Zagorová
    Autor:  P. Machan, M. Hykl

  • 3.

    Anna Fialová (25), herečka: Je pozitivní

    Pozitivní test na covid má nově i bývalá hvězda Tváře či seriálu Vinaři. V sobotu měla odehrát druhou (a již jednou kvůli pandemii odloženou) premiéru hry Stát jsem já ve Stavovském divadle. Vedení ND ji muselo „ze zdravotních důvodů“ přeložit až na 6. října. „Já o tom asi mluvit nechci, nezlobte se. Ale je mi dobře,“ řekla v úterý pro Aha! herečka Anna Fialová. Její dědeček, legendární Limonádový JoeKarel Fiala (94), ji ale jistě vzhledem ke svému věku dlouho neuvidí.

    Anna Fialová
    Autor: herminapress.cz

     

  • 4.

    Lucie Bílá (54) a Simona Stašová (65): Mají to za sebou

    Obě byly v karanténě ve stejnou dobu. Každá z nich ale měla jiný průběh. „Můžu vám říct svoji zkušenost, že je to jen blbá chřipka, která se dá přežít. Jinak bych z toho žádnou hrůzu nedělala,“ podělila se Lucie Bílá se svými fanoušky na sociálních sítích. To Simona takové štěstí neměla a prošla si horším průběhem nemoci. „Nebudu říkat, že je to lehká chřipečka. Není. Bolí vás celý člověk, nevíte, jak si máte lehnout, a já jsem skutečně prospala až šestnáct hodin denně,“ popsala Stašová primáckému Showtimu.

    Lucie Bílá slavnostně otevřela své divadlo, hvězdným hostem byla Simona Stašová.
    Autor: Instagram

  • 5.

    Mahulena Bočanová (53), herečka: Už zase hraje

    Karanténa neminula ani jednu ze tří protagonistek nové filmové komedie Ženská pomsta. I když měla negativní test, nemohla dorazit na premiéru filmu. Teď už je ale v pořádku a vrhla se zpět do práce. „Obávala jsem se, že lidi nebudou chodit. Ale lidi chodí, sedí tam dvě hodiny v rouškách a smějí se,“ svěřila se Mahulena Bočanová.

    Mahulena Bočanová
    Autor: Pavel Machan

  • 6.

    Klára Doležalová (56), moderátorka: Uvržena do karantény

    Primácká moderátorka musela do karantény poté, co se covidem nakazil člověk z blízkého okolí. „Možná jste zaznamenali, že jsem v Hlavních zprávách nahrazena Markétou Fialovou. Důvod je prostý, byla jsem uvržena do karantény. Jsem negativní, ale bohužel musím do druhého testu zůstat doma,“ vyvrátila Klára Doležalová spekulace o svém vyhazovu z Primy.

    Klára Doležalová
    Autor: Pavel Machan

    Fotogalerie
    71 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Maximilian: Bílá otevírá dívádlo,tak covid použije jako reklamu,dělá to tak hodně ubožáků

(23. 09. 2020 10:09)

milan59: Jak mohl ten Covid zaútočit i na celerbrity když žádný neexistuje jak se zmiňují velice známý hygienici a nemocniční doktoři!!

(23. 09. 2020 08:28)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy