Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ryan Gosling a režisér Deadpoola 2 míří mezi kaskadéry


ikona
Spooner
david leitchryan goslingthe bullet train
Režisér současných akčních fláků se hodlá zaměřit na svou původní milovanou profesi.  

David Leitch se v posledních letech v Hollywoodu etabluje jako režijní jistota na natáčení akční blockbusterů a našlapaných žánrovek. Ostatně, když během pár let stihnete natočit prvního Johna Wicka, Atomic Blonde, druhého Deadpoola i Hobbse a Shawa, jde zaškatulkování do této pozice docela snadno. A jelikož Leitchovi jde akční zábava od ruky a slaví v kinech úspěchy, má pořád plno práce. S Bradem Pittem se aktuálně chystá na natáčení akčňáku The Bullet Train, zároveň ovšem rozjíždí další projekt, který bude jeho velkou srdcovou záležitostí.

Společně s hollywoodskou hvězdou Ryanem Goslingem totiž chystá zatím nepojmenované drama o životě kaskadérů. Což je samozřejmě branže, k níž má režisér coby kaskadérský veterán velmi blízký vztah. O film věnovaný těmto akčním dříčům se pak Leitch pokoušel už dlouho, až nyní se však našel ten správný projekt. Ryan Gosling si pak kaskadéra zahrál v kouscích Drive a Za borovicovým hájem a nyní tedy završí svůj hattrick. Zatím není jasné, o čem přesně snímek bude, ani kdy se začne natáčet. Leitch má aktuálně plné práce se zmiňovanou novinkou Brada Pitta a Gosling se zase chystá na natáčení nejdražšího filmu v historii Netflixu, The Gray Man od bratrů Russoových. Oba ovšem chtějí údajně rozjet kamery co nejdříve. A asi všichni se shodneme, že kaskadéři a muži za všemi výbuchy a akčními scénami si pořádný flák rozhodně zaslouží.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace