Radek Špryňar
24. září 2020 • 15:20

Tři hvězdy soupeře Plzně: Gólman od protinožců, pamětník Sparty i talent

Vstoupit do diskuse
0
  • Tři hvězdy Sönderjyske: Gólman od protinožců, pamětník Sparty i talentTři hvězdy Sönderjyske: Gólman od protinožců, pamětník Sparty i talentFOTO: Profimedia.cz

    Sönderjyske přijelo do Plzně (čtvrtek 18:00) s některými velmi zajímavými jmény. K jedněm z těch nejvýraznějších patří nová australská posila Lawrence Thomas, bývalý gólman Melbourne Victory bude na západě Čech usilovat o postup dánského celku přes třetí předkolo Evropské ligy. A co další ranaři ze základní sestavy?

  • Lawrence Thomas

    Čerstvá posila dánského celku z druhé poloviny zeměkoule, australský gólman Lawrence ThomasFoto Profimedia.cz

    28 let - brankář
    Tržní cena: 22 milionů korun

    Čerstvá posila z druhé poloviny zeměkoule, do Dánska dorazil z Melbourne Victory. Jde o jeho druhou štaci v Evropě, v roce 2011 se 191 centimetrů vysoký gólman mihl Sheffieldem United.

    Soupeři Plzně a Liberce v EL: Tvrdí Dánové, na Rumuny útočí korona
    Video se připravuje ...

  • Alexander Bah

    Kapitán Sönderjyske Johan Absalonsen (vlevo) s Alexanderem Bahem (vpravo) při oslavách po vítězství v dánském poháruFoto Profimedia.cz

    22 let - obránce/záložník
    Tržní cena: 19 milionů korun

    Nekouká se na něj moc hezky, míč ho úplně neposlouchá. Ale tenhle rychlík je ostrý jako žiletka a souboje s ním pořádně bolí, v tvrdých srážkách se vyžívá. Napravo zvládne úplně všechny posty.

  • Marc Dal Hende

    Marc Dal Hende v souboji s Josefem Šuralem, během střetnutí Sparty se Sönderjyske v Evropské lize (2016)Foto Profimedia.cz

    29 let - obránce/záložník
    Tržní cena: 16 milionů korun

    Zkušený levák se do Sönderjyske vrátil z Midtjyllandu, kde strávil tři roky. Minulou sezonu však promarodil. Pamětník zápasů se Spartou, proti které před čtyřmi roky odehrál plný počet 180 minut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud