PR a komunikaci v Rockaway vede nově Pavel Kalouš

čtvrtek, 24. září 2020, 15:10 PR, Lidé, Aktuality MediaGuru

Pavel Kalouš přichází z Forbesu, nahrazuje Michaelu Papežovou, která ze skupiny odešla po šesti letech.

Pavel Kalouš, zdroj: Rockaway

Pavel Kalouš, zdroj: Rockaway

Od 1. října povede tým PR a komunikace investiční skupiny Rockaway bývalý novinář Pavel Kalouš. Na této pozici nahrazuje Michaelu Papežovou, která ze skupiny odešla po šesti letech.

Pavel Kalouš se původně věnoval sportovnímu, později byznysovému zpravodajství, prošel Hospodářskými novinami, Lidovými novinami, deníkem Sport a posledních šest let působil jako reportér v české edici byznysového magazínu Forbes.

„Chci stavět na svých zkušenostech, navázat na komunikaci v době koronavirové krize a postarat se o to, aby Rockaway byla připravena úspěšně zvládnout cokoliv, co nás v téhle nejisté době čeká,” sdělil Kalouš.

Investiční skupina Jakuba Havrlanta se nachází v období, kdy se e-commerce platforma Mall Group, nákupní rádce Heureka a Košík.cz chystají na tradiční vrchol sezony. Invia Group je vzhledem k měnícím se podmínkám v cestování ve složité situaci a výzvy mají před sebou i ostatní členové portfolia. Uplynulé týdny proto směřovaly k tomu, aby komunikační tým mateřské skupiny Rockaway byl připraven poskytnout portfoliovým firmám podporu i know-how, uvedla firma.

-mav-