Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na herecké příležitosti si krásná herečka Sára Sandeva (26) nemůže stěžovat. Momentálně natáčí hlavní roli ve velkém historickém seriálu v Srbsku, v Česku zkouší muzikál Kouř, kde hraje také hlavní dívčí roli, Kotě. Zato s láskou to teď nemá jednoduché.

Za přítelem, Václavem Černým, který hraje fotbal v Holandsku, se kvůli opatřením v rámci pandemie hned tak nepodívá.

"Teď jsem přiletěla z Bělehradu do Prahy, samozřejmě jsem si nechala udělat covid testy, ovšem pro Holandsko už to nestačí. Tam musí být Češi kromě negativního testu navíc dva týdny v karanténě, takže není možné tam přiletět na otočku, když mám třeba čtyři dny času. Před třemi týdny jsme se viděli s přítelem v Německu, ale i tam jsou už karanténní opatření pro větší část Česka a já má v občance bydliště v Praze," řekla Super.cz Sára, kterou jsme potkali na křtu projektu Jsem žena, jsem Evropa.

"Je to něco, co neovlivním. Máme s partnerem nějaké společné volno, ale v nejbližší době to není, zvlášť ještě s tím zkoušením Kouře. Tak až to půjde, poletím do Holandska a budu klidně celou dobu zavřená doma," krčila rameny.

My jí tedy ještě poradili, že by si s přítelem mohli dát rande v Polsku, kam se dá zatím létat z obou zemí. "Také možnost. Jestli mě uvidíte postovat fotku z Varšavy, tak jsem dala na vaši radu," smála se Sára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám