Do Hurghady v říjnu za PROMO ceny!

Letecká společnost Air Cairo zahájí 3. října pravidelné spojení mezi Prahou a egyptskou  Hurghadou. Na všechny říjnové  odlety z Prahy aktuálně nabízí exkluzivní PROMO ceny, které začínají na 6 663 Kč.  

Linka bude operována každou sobotu. Podle informací ze společnosti Blue Sky Travel, která Air Cairo na českém trhu zastupuje, jsou již nyní v systému GDS Amadeus nahrány všechny lety až do konce zimního letového řádu v březnu 2021.

Na linku bude egyptský dopravce nasazovat moderní Airbus A320 se 174 místy na palubě. Každý cestující má v ceně letenky nárok na přepravu jednoho odbaveného zavazadla do 23 kg a jednoho zavazadla příručního o hmotnosti do 7 kg. 

Aktuálně publikovaná PROMO cena začíná na 6 663 Kč vč. všech tax (bez servisního poplatku). Počet míst je omezen.

 

Letový řád linky Praha – Hurghada – Praha

Od 3. října do 24. října 2020

Číslo letu

Den v týdnu

Odlet

Přílet

SM 425

Sobota

PRG 19:30

HRG 23:59

SM 424

Sobota

HRG 13:45

PRG 18:30

Od 31. října 2020 do 27. března 2021

Číslo letu

Den v týdnu

Odlet

Přílet

SM 425

Sobota

PRG 06:30

HRG 11:15

SM 424

Sobota

HRG 02:00

PRG 05:30

Změna letového řádu je vyhrazena.

Cestující všech národností jsou povinni předložit negativní osvědčení o zkoušce PCR pro (COVID-19) vydané nejpozději 72 hodin před příletem na některé z egyptských letišť. Cestující letící přímo do Sharm El-Sheikh, Taby, Hurghady a Marsa Alam si mohou nechat udělat test po příletu za poplatek ve výši 30 USD, informovalo tuzemské zastoupení Air Cairo.

 

Nejnovější články z rubriky Afrika

Foto: Shutterstock.com

Celyoturismu.cz končí, cestovní ruch se přesouvá na Komoraplus.cz

Vážení čtenáři, Váš oblíbený portál Celyoturismu.cz bude v horizontu 3 měsíců uzavřen. To podstatné z cestovního ruchu – vývoj, statistiky, analýzy, legislativní problematiku atd. – proto nově najdete na zpravodajském portálu Hospodářské komory ČR www.komoraplus.cz a také ve...

Číst více
Foto: Shutterstock.com

JAR: provoz výletního Modrého vlaku kvůli nehodám přerušen

V Jihoafrické republice včera kvůli opakovaným nehodám přerušili provoz luxusního vlaku mezi Kapským Městem a Pretorií. Jde o výletní soupravu zvanou Modrý vlak, která turisty trasou dlouhou 1 600 kilometrů veze dva dny.

Číst více
Foto: Letiště Praha

Zimní novinky Čedoku? Přímé lety do exotiky

Cestovní kancelář Čedok představila nabídku exotických zájezdů na zimní sezonu. Její klienti mohou vybírat z cest do Dominikánské republiky, na Zanzibar, Maledivy a nově také do Keni a Mexika. Do dálkových destinací bude létat z Letiště Václava Havla Praha...

Číst více