Dcera Ondřeje Vetchého roste do krásy. Rebeka zastoupila na premiéře otce

Dcera herce Ondřeje Vetchého
Dcera herce Ondřeje Vetchého
Foto: Profimedia.cz
Klára Zaňková | Redaktorka
[email protected]
Publikováno: 24. 9. 2020

Herec Ondřej Vetchý (58) patří k hvězdnému obsazení nového filmu režiséra Rudolfa Havlíka, ale na slavnostní premiéru nedorazil. Zastoupila ho však pohledná dcera Rebeka, která rozhodně roste do krásy.

Charismatického Ondřeje Vetchého můžeme vidět v nové romantické komedii Bábovky, která vznikla podle knižního bestselleru Radky Třeštíkové, přední české autorky románů. I když se na premiéře filmu herec neukázal, měl za sebe rovnocenného zástupce v podobě nemladší dcery Rebeky (15), která přišla s kamarádkou.

Velmi pohledná dcera fenomenálního herce už má nějaké zkušenosti s filmovým světem. Objevila se například v kouzelném romantickém příběhu Pohádky pro Emmu z roku 2016, kde si mimo jiné zahrál hlavní roli Petra Millera právě Ondřej Vetchý.

Dcera oblíbeného herce se oblékla do elegantní černé a chovala se jako dáma. Byla ke všem milá a rozdávala úsměvy. Roky utíkají jako voda a Rebeka už je dospívající slečna. A tak je jen otázkou času, kdy ukáže naplno svůj herecký talent, který bude mít nepochybně v krvi.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.