Litvínov postaví u Citadely nový přestupní terminál. Co vše se tam změní?
Konečná tramvaje u litvínovské Citadely. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Přestupní terminál Citadela v Litvínově na Osadě zná již svého zhotovitele. Nejnižší nabídku na zhotovení podala mostecká firma JMV tech s.r.o. O zakázku se hlásily tři firmy, zhotovení díla za nejnižší částku, tedy zhruba 3,5 mil. Kč bez DPH, tj. více než 4,2 mil. Kč s DPH nabídla již zmíněná společnost.

Akce obsahuje mimo jiné úpravu dvou autobusových zastávek u Citadely, úpravu chodníků, vybudování nových parkovacích míst a úpravu křižovatky ulic Podkrušnohorská a K Loučkám. Chodníkové plochy budou doplněny o dva přechody, místo pro přecházení a bezbariérové prvky. Vykácené dřeviny budou nahrazeny 40 kusy tavolníku.

V průběhu stavebních prací dojde k částečnému omezení dopravy. „Pokud vše půjde ideálním způsobem, firma zahájí práce v říjnu. V případě příznivých klimatických podmínek, a pokud firmu nezasáhnou epidemiologická opatření, by mohla být celá akce dokončena na přelomu roku,“ uvedla vedoucí odboru investic a regionálního rozvoje Lucie Černá.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru