Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Princezna Leia by byla babičkou: Billie Lourd památku Carrie Fisher uctila jménem dítěte

Princezna Leia by byla babičkou: Billie Lourd památku Carrie Fisher uctila jménem dítěte
Zdroj: Lucasfilm / Walt Disney Pictures
+ Dalších 8 fotografií
miminko
Herečka Billie Lourd (28), dcera legendární Carrie Fisher (†60), jež se proslavila jako princezna Leia z Hvězdných válek, se stala maminkou. Na svět přivedla chlapečka, jehož jménem uctila památku své zesnulé maminky. Novým přírůstkem do rodiny se Billie pochlubila na sociálních sítích.

Billie Lourd na sociálních sítích oznámila, že se stala maminkou. Svému snoubenci Austenu Rydellovi porodila chlapečka. Radostná zpráva mnohé její fanoušky i slavné kolegy šokovala, herečce se totiž podařilo celé těhotenství úspěšně utajit.

Na Instagram přidala Billie rozkošný snímek malých nožiček a napsala k němu jméno svého novorozeného synka. Tím navíc uctila i památku své zesnulé maminky Carrie Fisher, která vešla do povědomí veřejnosti jako princezna Leia z Hvězdných válek „Představuji vám Kingstona Fishera Lourda Rydella,“ napsala herečka.

Pod příspěvkem se začaly okamžitě kupit gratulace jak od hereččiných příznivců, tak od jejích slavných přátel a kolegů. „Křičím! Mám vás moc ráda, lidi,“ napsala Emma Roberts „Počkat, cože,“ napsala šokovaná Jamie Lee Curtis, jež si s Billie zahrála v seriálu Scream Queens a o těhotenství evidentně neměla tušení.

Radost nahradila smutek

Pro Lourd je novorozený chlapeček největší radostí za posledních několik let. Především rok 2016 pro ni byl velmi smutný, nejprve 27. prosince zemřela její milovaná maminka a o pouhý den později do hereckého nebe odešla i její babička Debbie Reynolds.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy