Prima nasadí novou řadu seriálu Polda, rozhodli diváci

pátek, 25. září 2020, 14:35 TV MediaGuru

Prima vrací na nedělní večery své původní detektivní seriály. Diváci rozhodli o tom, že od října se bude vysílat čtvrtá řada seriálu Polda.

Polda IV, zdroj: FTV Prima

Polda IV, zdroj: FTV Prima

Televize Prima zařadí od neděle 4. října do hlavního vysílacího času novou řadu detektivního seriálu Polda. Vysílat ji bude od 20:15. O nasazení čtvrté řady seriálu s Davidem Matáskem rozhodli diváci v hlasování. Vybírat mohli mezi Poldou a novým seriálem Einstein s Vojtěchem Kotkem v hlavní roli.

„V hlasování, které probíhalo v tomto týdnu a přitáhlo nevídaný zájem diváků, nakonec těsně zvítězil seriál Polda,“ informovala v pátek televize Prima. Davida Matáska doplní v nové řadě seriálu Polda Vladimír Polívka, stane se jeho novým kolegou. Prima nabídne osm premiérových dílů.

Zábavná soutěž Zlatá maska, která se dosud vysílala v prvním nedělením prime-timovém okně, se posune do pozdějšího času od 21:25. Nadále se ale bude vysílat v neděli večer.

Třetí řadu seriálu Polda vysílala Prima prvně v jarní sezóně roku 2018. Průměrná sledovanost osmi dílů této řady dosahovala jeden milion diváků (15+) při podílu 24 % (shodný podíl jako v 15-69, zdroj: ATO-Nielsen Admosphere).

-mav-