InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Oldies Disco - DJ Trpaslík

    pátek 10.5 19:45 - Stew club, Nádražní 83, Vimperk

  • Novoveský utopenec: Hele, nech toho! - divadelní komedie

    pátek 10.5 19:00 - Malenice, KD

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jihostroj zůstává v extralize stoprocentní

Letní posila Filip Štoilovič ze Srbska (uprostřed) dnes odehrál své první utkání za Jihostroj. , Autor: VK Jihostroj ČB.

Letní posila Filip Štoilovič ze Srbska (uprostřed) dnes odehrál své první utkání za Jihostroj.     Autor: VK Jihostroj ČB.

PŘÍBRAM – Druhý zápas, druhé vítězství! Volejbalisté VK Jihostroje České Budějovice vstoupili do nového ročníku Uniqa extraligy výtečně a připsali si druhé vítězství během tří dnů. Po čtvrteční dohrávce posunutého zápasu ve Zlíně (3:0) dnes dokázali zvítězit také v Příbrami. Jihočeši se hodně pozvolna rozjížděli a první set prohráli hladce 14:25, ale zbytku utkání už dominovali a připsali si další tři body po vítězství 3:1. Za pozornost stál znovu výkon Filipa Rejlka, který se ve i ve druhém zápase dostal přes 15 získaných bodů a opět se stal nejvíce bodujícím hráčem týmu. Za Jihostroj si poprvé zahrál Filip Stoilovič.


Po dvou zápasech je kromě Jihostroje stoprocentní už jen Karlovarsko, které porazilo Příbram i Ústí nad Labem bez ztráty setu 3:0. Další extraligový zápas hrají Jihočeši až 7. října doma proti pražským Lvům. První utkání nové sezony v budějovické sportovní hale odstartuje v 18 hodin.

VK Příbram – VK Jihostroj ČB 1:3

(25:14, 18:25, 20:25, 19:25). Nejvíce bodů: Polák 12, Hulpach 11, Böhm 8 – Rejlek 17, Mach 12, Zmrhal 8. Rozhodčí: Krtička a Dušek. Přihlíželo 315 diváků.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace