Zagorová je z toho venku. Vstala a řekla, co je covid doopravdy zač

27.09.2020 7:21

Zpěvačka Hana Zagorová poskytla rozhovor Rádiu Impuls poté, co si prošla onemocněním covid-19. Sdělila, že je už z toho venku. „Koronavirus je ale taková mrška, která je hodně oslabující,“ řekla.

Zagorová je z toho venku. Vstala a řekla, co je covid doopravdy zač
Foto: martinproduction.eu
Popisek: Vlastimil Harapes s Hanou Zagorovou při oslavě svých sedmdesátin

Anketa

Podporujete nový plán EU na povinnou relokaci migrantů?

2%
98%
hlasovalo: 36033 lidí
Zagorová byla hostem Dobrého rána v Rádiu Impuls, kde hovořila o svých sobotních plánech. „My se ještě tak trošičku dáváme dohromady po té mrše zákeřné. Spíš si něco dobrého uděláme k jídlu. Štefan se učí na novou desku, já se učím na show Jana Krause text písničky, takže už jedeme pracovně, ale trošičku pomalejším režimem,“ uvedla Zagorová, která kvůli vysokým horečkám ležela s koronavirem v nemocnici. Její manžel Štefan Margita se léčil z nákazy doma. 

Co by vzkázala lidem, kteří zkušenost s covidem-19 nemají a berou onemocnění na lehkou váhu? „Je to hned, já jsem měla dva úžasné koncerty. A stejně se nevyhnete tomu, že na vás někdo skočí a chce vás obejmout a je to tak. A je to prostě hned a nevyhnete se tomu, takže si myslím: Dávejte na sebe pozor, dodržujte pravidla, která považujeme za všeobecně důležitá. A hlavně, mysleme na to, že můžete nakazit lidi, kteří jsou starší a kteří jsou nějakým způsobem nemocní a pro ty je to devastující,“ dodala Zagorová. 

Ta se vyjádřila i k tomu, zda plánuje vánoční koncert v Lucerně. „Ten už je, dá se říct, vyprodaný, je to 17. prosince, myslím. A předtím jsou ještě naplánované koncerty, já jenom doufám, že se ta situace uklidní a že všechno proběhne tak, jak má a že zase budeme stát na jevišti a dělat to, co máme hrozně rádi,“ uzavřela Zagorová. 

Dnes k 18. hodině hlásilo ministerstvo zdravotnictví 1247 nově pozitivně testovaných případů covidu-19, což je o dvě stovky více než minulou sobotu za stejnou dobu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…