Foto: V Jílovém se slavilo. Město už připravuje další akce. Těšit se můžete na Dům hrůzy či hudební skupinu Poutníci
Foto ze sobotních slavností. Zdroj: město Jílové
Děčín

Jílové - Na pár fotografiích připomínáme akci LOUČENÍ S LÉTEM, která se uskutečnila v sobotu 19. 9. 2020. Počasí nám přálo, akce se vydařila a my děkujeme za vaši přízeň…

V neděli 4. 10. 2020 je od 15 hodin je na hlavním sále Jílovského zámku připravena pohádka JAK SE SLONOVI SPLNIL SEN v podání Štěpánčina divadélka.

2709slavapet

 

Foto ze sobotních slavností. Zdroj: město Jílové

Pokud to aktuální koronavirová situace dovolí, budeme se na Vás těšit v sobotu 24. 10. 2020 od 14 hodin v areálu zámeckého parku na akci DÝŇOHRANÍ. Pro malé i velké, co se rádi bojí, bude k dispozici Dům hrůzy, pro tvořivé pak dílničky. Živě opět zahraje country kapela Couvej z Děčína, přijede i obří trampolína Spiderman…

2709slavactyri

2709slavasest

2709slavasedm

Foto ze sobotních slavností. Zdroj: město Jílové

Ve čtvrtek 19. 11. 2020 se můžete těšit na koncert hudební skupiny POUTNÍCI – 50 let v country. Za 50 roků fungování se v kapele vystřídala řada muzikantů, z nichž někteří patřili a patří mezi to nejlepší, co český bluegrass mohl a může nabídnout: Robert Křesťan, Luboš Malina, Svaťa Kotas nebo Jan Máca. Současná sestava hraje ve stejném obsazení již 11 let. Na banjo a dobro je to Peter Mečiar – 15 let u kapely, na mandolínu Jan Máca – 23 let Poutníkem, kytaristou a zpěvákem je Jakub Bílý – 11 let odehraných u Poutníků a 40 let služby u tohoto souboru má za sebou Jiří Pola – Karas, kontrabasista, zpěvák a kapelník. Kapela vydala za dobu svojí činnosti 15 CD nebo LP, poslední nosič produkoval Supraphon v roce 2017 - dvoj CD s názvem Zlatá éra. Během koncertu představí Poutníci v pořadí již šestnáctý nosič s názvem „ Stíny na střechách.“ Toto CD je složené ze samých novinek, napsaných současnými členy. Jedinou výjimkou, co se týče stáří, je úvodní píseň, podle které se deska jmenuje. Během koncertu dojde i na poutnické hity jako jsou písně Panenka, Pojďme se napít či Hotel Hillary. Koncert začíná v 18 hodin na hlavním sále Jílovského zámku a vstupenky budou v předprodeji u kulturní referentky od pondělí 19. 10. 2020.

2709kapela

Hudební skupina Poutníci, zdroj: město Jílové

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru